Naslovna VESTI MAČKE „OFUCANI“ ULIČNI MAČAK POSTAO LEPOTAN!

„OFUCANI“ ULIČNI MAČAK POSTAO LEPOTAN!

0
ofucani ulični mačak

Ofucani ulični mačak koji je primećen da živi u grmlju pored veoma prometnog puta kod Saltneja u Engleskoj spašen je verovatno u poslednji čas. Naime, pored opšteg lošeg stanja, na pregledu kod veterinara joj je nađena i velika zagnojena rana na glavi.

ofucani ulični mačak
Grmlje u kome je živeo Parker

ŽENE OGROMNOG SRCA – Dve žene same brinu o preko 50 MAČAKA I 20 PASA! (Video)

Lokalni stanovnici su alarmirali organizaciju RSPCA koja na nacionalnom nivou brine o dobrobiti životinja ali se oni nisu odazvali. Mačka je gotovo 12 meseci živela u grmlju, a hranila ju je jedna meštanka. Kada su shvatili da mački neće biti ukazana pomoć, pozvali su lokalno udruženje koje je odnelo mačku u svoje sklonište.

ofucani ulični mačak
Parker se oporavlja u novom domu

Na pregledu je utvrđeno da se radi o mačku koji je dobio ime Parker. Bio je pun buva, krpelja, umršene dlake i prestravljen zbog kontakta sa ljudima. Uši su mu bile u takvom stadijumu infekcije da se stvorio hematom koji je doveo do toga da mu je jedna ušna školjka gotovo bila otcepljena. Konjuktivitis i teška respiratorna infekcija su bili toliki da je Parker gotovo sve vreme blavio i kijao. Međutim, jedna stvar je bila zapanjujuća!

NAŠAO NAPUŠTENO ŠTENE NA PUTU, SPASAO GA, A ONDA SE ŠOKIRAO!

MACA MAKA kao mače jedva preživela napad pasa a pogledajte je sad!

Detaljni pregled je pokazao da je Parker imao više intervencija na zubima što je bio dokaz da je ovaj mačak nekada imao vlasnike i dom. Žena koja ga je spasla Džo Nankolis je rekla: „Ova mačka je živela u kući. Nekada je bila negovana.“

ofucani ulični mačak
Zadovoljni Parker sa novom vlasnicom

Parkerova prošlost je nepoznata, a možda se nikada neće pronaći prethodni vlasnici. Namera gospođe Nankolis i ljudi iz prihvatilišta Willows Way Cat Rescue je da pokušaju da pronađu njegove vlasnike i Parkera vrate u stari dom. Međutim, ukoliko to ne uspeju gospođa Nankolis je rešena da zadrži ovog starog mačka i pruži mu svi ljubav i negu koji su mu potrebni.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.