Naslovna VESTI PSI VEĆA OGRANIČENJA KRETANJA ZA VIKEND: Još uvek se ne zna kako će...

VEĆA OGRANIČENJA KRETANJA ZA VIKEND: Još uvek se ne zna kako će se šetati psi tokom policijskog časa(VIDEO)

0
VEĆA OGRANIČENJA KRETANJA ZA VIKEND petface

Vlada Srbije je na predlog kriznog štaba za praćenje epidemije korona virusom donela novu odluku koja još više graničava kretanje građana u dane vikenda. Policijski čas počinje u petak u 17,00 sati i traje do ponedeljka u 05,00 sati. To donosi i nove uslove po kojima vlasnici pasa mogu da izvedu svoje ljubimce u neophodnu šetnju.

Prema nezvaničnim saznanjima i informacijama šetnja pasa za ovaj vikend ostaje kao i za prošli.

PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

Još uvek je neizvesno da li će šetnja pasa biti moguća od 08:00 do 10:00h i u subotu, a za nedelju ostaje ovaj termin. Naime, na poslednjoj konferenciji za novinare kriznog štaba niko nije znao da odgovori precizno na pitanje novinara. Nažalost, na naše uporne pozive Ministarstvu unutrašnjih poslova, niko se nije odazvao pa nismo bili u mogućnosti da dobijemo detaljniju informaciju.

Dakle, ako sve ostane isto, pse možete prošetati u intervalima koji su propisani prošle nedelje: od 08:00 do 10:00h ujutru kao i od 23:00 do 01:00h na 200m udaljenosti od kuće i u vremenskom periodu od 20 minuta. Podsetimo, Vlada je najpre uvela meru koja je omogućavala vlasnicima pasa da svoje ljubimce šetaju u periodu između 20:00h i 21:00h. Kada je ukinuta posle nekoliko dana, izazvala je bes onih koji imaju kućne ljubimce.

Čim budemo imali zvanično objašnjenje odluke, obavestićemo Vas preko našeg portala i Fejsbuk stranice petface.net i Instagram naloga petface.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.