Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PITANJE DANA: Kako da zaštitite ogrlice protiv buva i krpelja od vode?!

PITANJE DANA: Kako da zaštitite ogrlice protiv buva i krpelja od vode?!

0
ogrlice protiv buva i krpelja petface

Ogrlice protiv buva i krpelja su sasvim sigurno jedne od najvernijih zaštitnika naših kućnih ljubimaca kada su ovi dosadni I opasni paraziti u pitanju. S tim u vezi, često se postavlja pitanje da li je voda I kvašenje ljubimaca “neprijatelj” za ogrlice protiv buva i krpelja.

Preciznog odgovora NEMA! Različite ogrlice protiv buva i krpelja različito reaguju na vodu. Ipak, ono što je važno jeste da se opredelite za ogrlice koje svojim prijanjanjem na kožu ljubimca oslobađaju aktivne materije koje se kroz kožu prenose do svih delova tela. S obzirom na to da se preparat ne nalazi na površini kože, nema opasnosti da će ga koža sprati.

Upravo ovu “moć” ima BIOSPOTIX, jer njegov aktivni sastojak deluje tako što blokira respiratorni sistem insekata i slabi lepljivi omotač, pomoću koga se ovi neprijatelji drže za krzno ljubimca.

ogrlice protiv buva i kreplja petface

Drugo VAŽNO pravilo je da se ogrlice protiv buva i krpelja moraju nositi stalno, a ne samo u toku šetnje. Ogrlice se postavljaju labavo oko vrata psa, tako da razmak između dlake i ogrlice bude dva prsta. Ako je ogrlica suviše duga, treba je preseći na rastojanju od 5 cm od kraja kopče, kako bi se zbog rasta ljubimca, po potrebi mogla popustiti.

Ukoliko vam se učini da ogrlica nije dovoljna zaštita za vašeg ljubimca i želite da je upotpunite nekim preparatom, preporučujemo vam sprejeve ili spot on ampule, koje su takođe efektni u borbi sa ektoparazitima.

Jer, kao što znate, nažalost STOPOSTOTNE ZAŠTITE NEMA!

Prethodni tekstNEVEROVATNO: Silvana je žena koja u kući živi sa 122 mačke!
Sledeći tekstDŽERAD LETO: Apelujem, sprečimo izumiranje slonova!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime