Naslovna VESTI PSI STRAŠNO: Žena (63) ubila tek rođene štence, jer je „ljuta što se...

STRAŠNO: Žena (63) ubila tek rođene štence, jer je „ljuta što se kuja okotila“!

0
okotila petface

Ukoliko ste pomislili da je NASLOV lažan, prevarili ste se. Jedna 63-godišnja žena ubila je tek rođene štence, a branila se rečima da je “bila ljuta na kujicu, jer je okotila štence”.

Priča nas vraća nekoliko dana unazad, kada je u jednu veterinarsku ambulantu stigla Margaret (63), inače registrovan odgajivač pasa rase border koli, sa brojnim nagradama i medaljama!

NAJNOVIJA VEST: Pokušao da ubije štene čekićem, pa ga zakopao!

Osim toga, ona je i osoba bez imalo srca.

okotila petface

Nakon što joj je jedna kujica okotila osmoro preslatkih štenaca, 63-godišnjakinja ih je htela eutanazirati. Veterinar je to odbio, pa se Margaret odlučila da učini nešto mnogo gore i od same eutanazije!

PRETUŽNO: Mačka ne može da preboli smrt svog najboljeg prijatelja – PSA!

Naime, kada je stigla kući, ona ih je bacila u frižider i tamo zatvorila. Sledećeg dana ih je ponovno odvela veterinaru, ali je samo jedan davao tek znake života! Jedva preživelo štene, veterinar je morao uspavati, kako bi mu skratio muke!

okotila petface

On je odmah prijavio Margaret, a ispekcija je u njenom domu pronašla jedno štene koje je ubijeno jakim udarcem u glavu. Margaret se branila rečima da je “bila ljuta na kujicu, jer je okotila štence”. Pravdala se i time da je „mislila da će psi imati genetske mutacije, jer su njihovi roditelji brat i sestra“.

Ono što je još skandaloznije u celoj priči, proglašena je krivom, ali i dalje nema zabranu da uzgaja pse! Osuđena je na 12 nedelja zatvora ili uslovno 750 dolara kazne!

Ljubitelji životinja, zgroženi ovom odlukom suda, pokrneuli su peticiju kako bi se ovoj ženi ZAUVEK oduzeli pravo da se bavi psima!

– Da li je ovo odgajivač od kog bi kupili svoje budućeg prijatelja? Molim vas da potpišete peticiju, kako bi joj Kinološko društvo zabranilo rad, oduzelo medalje i titule, jer ovaj zločin ne sme proći nekažnjeno. Pozivamo i sudiju da preispita svoju odluku, napisali su pokretači peticije!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPOZNAJTE BELE KRZNENE LEPOTICE
Sledeći tekstDIVNO: Ovo su spomenici u znak zahvalnosti psima, herojima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime