Naslovna VESTI PSI OKRUTNO I BEZOBRAZNO: Optuženi se smejao dok je davao izjavu o tome...

OKRUTNO I BEZOBRAZNO: Optuženi se smejao dok je davao izjavu o tome šta je učinio psu! (VIDEO)

0
okrutno i bezobrazno petface

Petnaestomesečni pas po imenu Katlin je pronađen sa čvrsto zalepljenom izolir trakom oko njuške što je prouzrokovalo veliki deformitet i bila je potrebna duga medicinska procedura za oporavak. Pas je pronađen u Južnoj Karolini. Veterinar koji ga je pregledao i lečio njegove rane, napisao je na Fejsbuk stranici to da su njegove rane zacelile.

Pas, braon, čokoladne boje, pronađn je sa snažno zalepljenom trakom preko usta kod psa, što je prozurokovalo deformitete i veliki otok i odmah je organizovana operacija. Njoj su, kako se navodi u sudskim dokumentima bili natekli obrazi, jezik natečen i modre boje.

PROČITAJTE I:

TINEJDŽERI HEROJI: Pas je dotrčao do njih i zatražio pomoć, a oni su odmah prihvatili poziv! (VIDEO)

Jezik joj nije imao dotok krvi i tako je ostao zaglavljen između zuba zbog stiska trake. Čovek za kojeg se sumnjalo da je učinio ovako nešto, uhapšen je i optužen za okrutnost prema životinjama. Određena mu je kaucija od 50 hiljada dolara i zahtev da preda svog drugog psa kojeg je imao kući. On je ovo delo objasnio tako da je to učinio zato što pas nije prestajao da laje. Pas je bio vezan u dvorištu, ali se uspeo osloboditi i pobegao je.

Pas je kasnije postao voljen i poštovan, žena koja se brine o njemu sada je zaista veoma srećna zbog toga što može da se brine o tako pametnom i dobrom psu. Pas je divan! Svi ga obožavaju.

Pogledajte priču o njemu:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.