Naslovna VESTI PSI VIDEO: Stop okrutnosti nad životinjama poručuju između ostalih i Met Dejmon i...

VIDEO: Stop okrutnosti nad životinjama poručuju između ostalih i Met Dejmon i Lejdi Gaga!

1
okrutnosti petface

okrutnosti: Sve su glasniji povici sa svih strana koji apeluju da se ukine festival mesa u kineskom gradu Julinu. Ipak, moramo napomenuti da se pseće meso konzumira u velikom delu Azije. Ovoga puta, svoj glas su digli i poznati muzičari i glumci, kako bi iskoristili svoju popularnost da skrenu pažnju što šireg kruga ljudi na okrutnost i nasilje koje se konstantno sprovodi nad životinjama u ovom delu sveta.

Pročitajte još: KAKVA ŽENA: Platila 1.000 evra da bi spasila pse namenjene festivalu mesa u Kini!

okrutnosti petfaceKampanja koju su pokrenuli poznati muzičari i glumci, kako bi javno osudili praksu mučenja životinja do smrti.

U industriji psećeg mesa, postoji lažno uverenje da će meso psa biti ukusnije i da ima više hranljivih materija za organizam, ako se životinja muči pre smrti. Bez obzira na to šta mislite o jedenju psećeg mesa, mučenje i okrutnost ni u kom slučaju nisu u redu, rekao je Mark Čing, osnivač Udruženja Animal Hope and Wellness Foundation. 

O Marku smo pisali i nedavno. Podsetite se: MARK JE HEROJ: Rizikuje svoj život i spašava pse spremne za mučenje i klanje!

okrutnosti petface

Ovo Udruženje ulaže velike napore kako bi spasilo što veći broj životinja. Takođe, oni su nedavno snimili video koji je otpremljen na You Tube, a koji ima za ideju da podigne svest o ovom zlostavljanju i okrutnosti koje se svakodnevno sprovodi nad životinjama. Ovoj kampanji rado su se odazvali poznati glumci i muzičari, među kojima su Met Dejmon, Lejdi Gaga, Pamela Anderson i ostali.

Pogledajte video i prosledite ga svima, jer smo svi mi glas ovih nedužnih bića!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.