Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Par se iznenadio kad je njihov Omar postao NAJDUŽA MAČKA na svetu

Par se iznenadio kad je njihov Omar postao NAJDUŽA MAČKA na svetu

0
omar petface

Vlasnica mace po imenu Omar, Stefi Hirst iz Australije, oduvek je mislila da je njen mačor veliki, ali se iznenadila kada su je kontaktirali iz Ginisove knjige rekorda kako bi je obavestila da je njen mačak možda najduži na svetu.

omar petface– U početku sam se pitala, da li je ovo stvarno? Znala sam da je dugačak i mislila sam da će još rasti jer je mlad, ali nisam verovala da može biti najduži na svetu, rekla je Stefi začuđeno.

Pročitajte još: Sam je skoro NAJVEĆI PAS NA SVETU, a dadilja je ove male devojčice! (FOTO)

Kada su Stefi i njen muž nabavili Omara, bio je malecki, a sa samo godinu dana je imao 10 kilograma. Skoro je Stefi odlučila da izmeri Omara, nakon čega je saznala da ima 14 kilograma i da je dugačak čak jedan metar i dvadeset centimetara. Do sada je rekord za najdužu mačku držao mejn kun Ludo iz Velike Britanije koji je dugačak metar i osamnaest centimetara.

omar petfaceNakon što se fotografija Omara našla na stranici Mačke instagrama, postao je popularan. Međutim, on i dalje prati svoju rutinu, koja uključuje buđenje u 5 ujutru, doručak i spavanje na trampolini koju obožava.

Pročitajte još: Upoznajte šest najvećih rasa mačaka

– Omar spava na kauču jer zauzima suviše prostora na krevetu i zahteva da se mazi čitave noći, kaže Stefi i dodaje da je njen muž oduvek želeo veliku mačku, a sada izgleda da ju je i dobio, te ne može previše da se žali.

omar petfaceUkoliko i vaša maca neočekivano brzo raste i napreduje, potrebno je da ispratite njen napredak kako ne bi imala problema sa zglobovima. Naša preporuka je Catfortan brenda Fortan koji je izbalansiran vitaminsko-mineralni dodatak za mačke.

omar petfaceNjegova upotreba se naročito preporučuje kod mačaka u razvoju jer doprinosi pravilnom razvoju mišića i skeleta. Fortan – za snažne i srećne mace! 🙂

Prethodni tekstZAJEČAR: Katarina je zamolila drugare da umesto poklona doniraju hranu za pse! I SKUPILA JE!
Sledeći tekstU Pančevu zabranili čuvanje više od dva psa, SUD odluku proglasio NEZAKONITOM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime