Naslovna VESTI PSI ONA JE DOVOLJNO PATILA: Cica je ženka koju svi teraju, NEĆE PREŽIVETI...

ONA JE DOVOLJNO PATILA: Cica je ženka koju svi teraju, NEĆE PREŽIVETI ZIMU! (VIDEO)

0
ona je dovoljno patila petface

Cica u četvrtak ili petak ide za Beograd, u svoj prvi dom u životu. U vezi ove kuce su zvali Udruženje Beta iz Zaječara da je uspavaju. Niko, nikad za nju.

-Drugari, verujemo da mnogi iz naselja Avnoj znate Cicu, ženku koja se kotila mnogo puta, koja spava godinama u B4 zgradi i koju pola naselja hrani. Cica ima blizu 20 godina i nikada nije imala svoj dom. Niko je nije primio u svoj stan, da je obožava. Iako ona obožava sve koji joj se obrate. Njene stare kosti neće preživeti ovu zimu, ako je neko odmah ne primi u svoju kuću ili stan, napisali su ljudi iz Udruženja Beta na svom Fejsbuk profilu.

PROČITAJTE I:

BAČEN JE U SMEĆE: Pronađen pas na deponiji, OSTAVLJEN NA DUŠEKU! (VIDEO)

PAS SPASAO KOALU IZ POŽARA: Ovaj pas je uspeo iz spaljenog terena da izvuče živu koalu! (VIDEO)

TROVANJE PASA – KOGA JE BRIGA!

Zvali su ih da uspavaju kucu, jer noću cvili u zgradi, hladno joj je, drhti, smršala je, ne može toliko brzo uz i niz stepenice, pa se dešava da izvrši nuždu. Komsiluk se bunio, mnogi su joj namerno zatvarali vrata zgrade da ne ulazi unutra.

-Ona je duša. Ima higijenske navike, dobrica je i laka kao pero. Nije teško nositi je. Cica neće živeti još dugo, ali možda možemo još malo da joj produžimo život. Da bude u toplom i oseti se voljenom. Mi hoćemo da obezbedimo hranu i lekove. Treba joj samo kutak, da nije podrum, supa, kotlarnica, nego samo neko ćose u kući ili stanu. Nećete je primetiti. Molimo vas, javite se što pre, jer nemamo puno vremena.

Ovoj kuci moramo pomoći…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.