Naslovna VESTI PSI ŽENU SU DOVELI U AZIL A ONA JE ZAPLAKALA! – Pogledajte zašto!

ŽENU SU DOVELI U AZIL A ONA JE ZAPLAKALA! – Pogledajte zašto!

0
žena je zaplakala

Kada ju je ćerka pozvlala da odu i posete lokalni azil za kućne ljubimce, Džudit Dauti je bila više nego zbunjena. Pošto su ušle, Džudit je sela na jednu od stolica da sačeka svoju ćerku koja joj rekla da mora nešto da pogleda. A onda se dogodilo čudo.

žena je zaplakala

Iza ugla hodnika se pojavio mali pas na crvenom povodcu koji je išao pravo ka Džudit. Ona je pogledala psa a onda u neverici zapitala:“ To je Skiler?. To je moj pas?“. I tada je briznula u plač.

Pročitajte i ovu potresnu priču: ZVALI SU GA RUŽNI – Želeo je samo malo ljubavi i pažnje!

Jecajući, uzela je svog malenog čupavka i počela da ga grli i ljubi. Džudit je imala sva prava da reaguje toliko emotivno. Njen pas je nestao pre tri godine i ona nikada nije prežalila njegov nestanak.

žena je zaplakala

Porodica je dugo tragala za Skilerom. Tada se činilo da je maleni čupavko jednostavno nestao sa liza zemlje. I tako je bilo sve do pre nekoliko dana. Žena Šerea Betl i njena deca su pronašli izgubljenog psa. Zapravo su deca videla malog psa iz automobila i upozorili majku. Nekako su ga krekerima namamili da im priđe i odveli su ga svojoj kući.

žena je zaplakala

Ne propustite: OVAJ ČOVEK IMA NAJVEĆE SRCE – Spasao je štene, a onda učinio još više.

Dva dana je proveo kod njih a onda su ga odveli u lokalno prihvatilište. Tamo su mu proverili mikročip i utvrdili podatke o vlasniku. Pas je pronašen dvadesetak kilometara od svoje prave kuće.

žena je zaplakala

Kako je nestao i kako je živeo tri godine sam u šumi nikada se neće saznati. Ipak, nekim neverovatnim slučajem sve se dobro završilo. Džudit je izjavila: “Bila sam očajna kada je nestao. Molila sam se i molila, i Gospod je uslišio moje molitve. Ko god ovo vidi, neka ne odustaje, tražite svoje pse!“

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNA VEST – Uginuo je Fredi, najviši pas na svetu.
Sledeći tekstOVAJ PAS JE DUŠA! – Ne napušta vlasnika ni dok je ovaj na respiratoru!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime