Naslovna VESTI PSI ONESVESTILA SE – Iscrpljena, izmučena, izgubila je svest na ulazu prodavnice.

ONESVESTILA SE – Iscrpljena, izmučena, izgubila je svest na ulazu prodavnice.

0
Onesvestila se ispred prodavnice

Sudbine pasa koji žive na ulici nikada nisu ružičaste. Mnogi, za razliku od ove mlade kujice, ne dožive trenutak da budu spaseni. Ona je imala sreću u velikoj nesreći da je neko vidi i da pozove pomoć. Ležala je onesvešćena na ulazu prodavnice.

Onesvestila se ispred prodavnice

Muka beskućnika je teško zamisliva onima koji je ne dožive. Ova kuja je živela u takvoj muci. Bez doma, prijatelja… u stalnoj potrazi za malo vode i hrane. Ponekad se potraga pretvori u tuču i borbu. Njena muka je dostigla vrhunac kada je zbog povreda i gladi najzad stigla do jedne prodavnice i tu pala onesvešćena.

Pročitajte i ovo: ZAVRŠIO U KANCELARIJI DIREKTORA – Roditelji su dobili sliku koja ih je šokirala!

Onesvestila se ispred prodavnice

Srećom, jedna žena ju je primetila i nije okrenula glavu. Pozvala je pomoć. Ostala je sa njom dok spasioci nisu stigli. Oni su je preuzeli i odvezli u prihvatilište i veterinara. Još u ambulantnim kolima su joj dali infuziju što je dalo odlične rezultate. Kujica se osvestila i na svojim nogama ušla u ambulantu. Njeno stanje je bilo izuzetno teško i veterinari su odmah započeli borbu za njen život.

Onesvestila se ispred prodavnice

Pročitajte i ovo: KAKAV ZAŠTITNIK! Nije uspeo da postane stočarski pas, a onda je upoznao tele invalida.

Njuška i glava su joj bili otečeni. Odmah se posumljalo da se radi o infekciji koja je nastala kao rezultat ujeda ili nekog jakog udarca. Život na ulici nosi velike opasnosti, a činilo se da ih je ova nesrećnica sve iskusila. Kujica je ponovo zapala u polusvesno stanje. Veterinari su bili zabrinuti. Lekovi protiv bolova, visoke doze antibiotika, velike količine infuzije… stanje šoka… sve je bilo usmereno da kuja preživi noć i naredna dva dana.

Onesvestila se ispred prodavnice

Najzad, posle 10 dana intezivne terapije njeno stanje je postalo bolje. Krvna slika se povratila, hrana, nega i ljubav kojom je bila okružena dali su rezultate. Njena budućnost je postala izvesnija. Uskoro će biti spremna da napusti bolnicu i počne pripremu kako bi joj se obezbedio pravi dom u kome više neće patiti. Volimo ovakve priče koje imaju srećan kraj.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAVRŠIO U KANCELARIJI DIREKTORA – Roditelji su dobili sliku koja ih je šokirala!
Sledeći tekstDOBILA JE DOM – Evo kako zahvaljuje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime