Naslovna VESTI PSI ONI SE ZAISTA VOLE: Ljubav nemačkih ovčara i pilića SRUŠILA INTERNET! (VIDEO)

ONI SE ZAISTA VOLE: Ljubav nemačkih ovčara i pilića SRUŠILA INTERNET! (VIDEO)

0
oni se zaista vole petface

Ovo je priča o dva nemačka ovčara koji su se zaljubili u životinje malo drugačije vrste od njihovih. Šta više oni su ih usvojili. Reč je o psima Krejvi i Džeksu i oni svakodnevno brinu o jatu tek rođenih pilića.

Njihova ljubav i požrtvovanje je neverovatno, a ono što je najinteresantnije jeste to što su se zaljubili na prvi pogled. Kada je porodica dovela malu pilad u dom, interesovanje za njih se odmah probudilo kod dva nemačka ovčara koji su već dugi niz godina sa porodicom. 

PROČITAJTE I:

OVO TAKO BOLI: Pas kroz rešetke pruža šapu svima, samo da ga SPASU OD EUTANAZIJE! (VIDEO)

REAKCIJA SPAŠENOG MEDE IZ POŽARA u Rusiji, obišla svet i naterala na suze sve koji su pogledali! (VIDEO)

ZAŠTO SU PSI SLIČNI DECI: Pelene, maženje, igra… (VIDEO)

Oni su odmah počeli da ih njuše, lickaju i pustili su ih da se penju po njima, da se skrivaju u njihovom dugačkom krznu. Oni su im sada praktično kao mama i tata, brinu se o njima i uživaju u svakom danu koje provode zajedno.

Kakve su to vragolije, kakve su to igrarije, kako sve to izgleda, pa to je prosto neverovatno. Ljubav na prvi pogleda moramo prizanti da postoji. Zašto baš moramo? Pa prosto je, zato što nam životinje s kojima živimo stalno dokazuju i pokazuju. 

Život sa njima je specijalan i specifičan, pravo uživanje, što dokazuje i ova situacija. Oni se raduju, vesele i tuguju zajedno sa nama. Oni su najbolji prijatelji, kako nama tako i svima u našem okruženju.

Volimo ih i oni vole nas.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.