Naslovna VESTI PSI ONI SU RASPLAKALI SVET: Čuveni pas Šep dobio naslednika!

ONI SU RASPLAKALI SVET: Čuveni pas Šep dobio naslednika!

0
dzon i sep petface2

Sigurni smo da nema osobe koja ne zna za čuvenu priču o psu Šepu i njegovom fenomenalnom valsniku. Ovaj dvojac je postao popularan nakon priče koja je i rasplakala ceo svet. Pas Šep postao je senzacija na Internetu kada je 2013. Hana Stounhaus Hadson slikala njega i njegovog vlasnika Džona Angera zagrljene u vodama jezera Superior. Anger je redovno vodio svog starog prijatelja Šepa na jezero, kako bi u njegovim vodama pokušao da mu olakša bol od artritisa. Šep je uginuo 2013. u 20. godini života, a od njega se rastao bukvalno svaki obožavatelj životinja!
Ovih dana priča je dobila nastavak odnosno Anger se putem Facebooka pohvalio novim ljubimcem, koji se odaziva na ime Bear (Meda), uz komentar “Ponovo sam ceo…”
dzon i sep petface
Foto: Facebook
„Meda je star godinu dana, ima 31 kg, mešanac je akite i labradora. Veoma sam srećan i ponosan čovek. Molim vas, poželite mu dobrodošlicu“, napisao je Džon na Facebook-u.
Ubrzo nakon što se novim ljubimcem pohvalio na Facebooku i Bear je postao hit na društvenim mrežama, sa preko 80 hiljada lajkova! 😀 SREĆNO!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRUŠITE PREDRASUDU: Ljubimca NE TREBA kupati!
Sledeći tekstSVE ZA SVOJE PSE: Jovica skočio u hladan Ibar da bi spasio psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime