Naslovna VESTI PSI ONI TREBAJU HITNU NAŠU POMOĆ: Mama pas izbačena na ulicu sa 4...

ONI TREBAJU HITNU NAŠU POMOĆ: Mama pas izbačena na ulicu sa 4 bebe u Zaječaru!

0
mama pas i stenci petface

„Jedna mrva je udomljenaaaaa“, ovako je glasila poruka divnih ljudi iz zaječarskog Udruženja „Beta“ koji su pre samo nekoliko dana bili svedoci još jedne okrutosti prema životinjama! Naime, pronašli su premršavu mamu, ostavljenu u kutiji sa četiri bebe. Počeli su da je hrane, a bebe da rastu. Međutim, tu se priča ne završava!
mama pas i stenci petface
„Nakon nekoliko dana našli smo još tri šteneta, izbačena, ostavljena da uginu. Odneli smo ih ovoj mami, koja ih je odmah prihvatila.Tako da je u tom trenutku dojila sedam štenaca“, kažu iz „Bete“.
Ova „porodica“ se nalazi pored prometne ulice, koju mama non stop prelazi. Kada ih „Betovci“ vrate na mesto, ona ih vraća na ovo mesto.
„Ne zna se ko je od koga lepši. Mali, debeli, kovrdžavi. Stari su oko mesec i nešto dana. Ukoliko se javite da im ulepšate živote, spasićete ih da ne završe pod točkovima. Nalaze se u Zaječaru, a prevoz je obezbeđen“, naveli su ovi divni ljudi.
U međuvremenu, od 13. marta do danas udomljene su dve bebe. Jedna se odselila u Negotin, druga u Boljevac. Da li je vaš dom sledeće njihovo utočište?
Pogledajte sve fotografije i PODELITE!
(klikni na sliku za uvećanje)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNapad na nedužne mačiće – ono što treba da znate!
Sledeći tekstKada tepisi postanu skladišta dlaka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime