Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET LJUBIMAC INTERNET ZAJEDNICE: Počinje Izbor za ONLINE PETFACU!

LJUBIMAC INTERNET ZAJEDNICE: Počinje Izbor za ONLINE PETFACU!

1
ONLINE PETFACA petface

Kao što smo i najavili, od danas počinje izbor za ONLINE PETFACU. Dosadašnja praksa naših nadmetanja za priznanje PETFACA bila je takva su na ovom prestižnom izboru, priliku za učešće imali samo oni ljubimci koji su se pre toga sa nama družili na nekom od događaja Pet Party ili Deda Mraz za ljubimce. Ovoga puta, pravila su malo drugačija.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda!

Naime, ovoga puta, priliku za učešće u Izboru za ONLINE PETFACU imaju baš svi ljubimci – i oni koji se već družili, ali i oni koji nisu. Da krenom redom… Što se tiče mališana koji su se veselili na našim prošlogodišnjim događajima, a nisu imali priliku da ponesu priznanje Petface, oni se ponovo igraju sa nama. Njihove fotografije su već postavljene u aplikaciji koja nosi naziv ONLINE PETFACA, koja se nalazi na stranici Ljubimci su zakon. To su naši stari znanci sa Pet Party-ja u Beogradu i Novom Sadu, i sa novogodišnje žurke za ljubimce u Beogradu i Kragujevcu. Tačno 462 mališana ponosno već ponosno poziraju u pomenutoj aplkaciji i nadaju se da će ovoga puta imati veću naklonost glasača. Mi se iskreno nadamo da hoće. Ne dajte se zbuniti brojevima koji se nalaze ispod vaših fotografija, jer su brojevi dodeljeni onim redom kojim su fotografije unošene. Iz ovog takmičenja su izuzeti JEDINO oni lepotani koji su već uspeli da osvoje neku od titula Petface i time izborili učešće na finalnom takmičenju za Petfacu Srbije.

ONLINE PETFACA petface
Jedan od kandidata sa novogodišnje žurke u Kragujevcu.

A sada posebno uzbudljiv deo, koji se odnosi na sve ostale. Dakle dragi naši, svi vi koji niste imali priliku da đuskate sa nama na našim veselim žurkama, i vi imate priliku da se nađete među kandidatima za ONLINE PETFACU. Kao i uvek, nema izuzetaka i pozvani su baš svi – od pasa i mačaka, preko kunića i feretki, leminga i gekona. Iznenadite nas svojim neobičnim ljubimcem. Da bi se i vi uključili u ovo naše veeeliko takmičenje, dovoljno je samo DA POSTAVITE FOTOGRAFIJU SVOG LJUBIMCA U APLIKACIJU ONLINE PETFACA. Jednostavnim klikom na UPLOAD postavite što  šarmantniju fotografiju vašeg lepotana. Kada postavite fotografiju, u polju CAPTION unesite vaše ime i prezime i ime ljubimca i prijavu potvrdite pritiskom na ENTER. JEDINO PRAVILO prilikom postavljanja fotografije se odnosi na to da se na fotki može naći SAMO JEDAN LJUBIMAC. Dakle, dragi vlasnici koji imate tu sreću da živite sa više ljubimaca, ukoliko želite da ih sve prijavite za takmičenje, njihove fotografije morate postaviti ODVOJENO!!!  

ONLINE PETFACA petface
Jedan od kandidata sa Pet Party-ja u Beogradu.

Nakon toga, jedino što vam preostaje je da jurite glasove – što više, to bolje. Onaj ljubimac koji osvoji najveći broj glasova do 25. februara, do kada takmičenje i traje, biće proglašen za ONLINE PETFACU. Pored njega, narednih DEVET PRVOPLASIRANIH LJUBIMACA biće naši dragi finalistu u IZBORU ZA PETFACU SRBIJE. Pored toga, naših zlatnih 10 LJUBIMACA SA NAJVEĆIM BROJEM GLASOVA, OČEKUJU I UKUSNE NAGRADE.

Pročitajte još: OBOŽAVAMO IH: 25 poznatih pasa koji su nam ukrali srca!

Još jedna napomena na kraju – podsećamo vas da detaljno iščitate pravila konkursa i da se kao i do sada, za titulu PETFACE borite viteški.

SREĆNOOOOO SVIMA I NEKA NAJBOLJI POBEDI! 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime