Naslovna VESTI PSI VRLO OPASNI PSI I NJIHOVI OPASNI POLJUPCI: Spašeni pit bulovi ne prestaju...

VRLO OPASNI PSI I NJIHOVI OPASNI POLJUPCI: Spašeni pit bulovi ne prestaju da se ljube!

0
OPASNI PSI petface

Oni koji smatraju da su pit bulovi OPASNI PSI treba dva puta najmanje da pogledaju naš video. Oni koji imaju predrasude o ovim psima kao takvima, treba da shvate da su psi onakvi kakvim ih vlasnici nauče! Takvi su mogli biti i ovi pit bulovi,… ali 😉

OPASNI PSI petface

Ženka pit bula, Daisy, sa desetinom drugih pasa ove rase živela je u odgajivačnici u kalifornijskom gradu Riversajdu, gde ih je bivši vlasnik zlostavljao i zanemarivao. U kakvim uslovima su živeli dovoljno govori činjenica da su inspektori i policajci prilikom upada na ovu farmu zatekli 11 mrtvih i 27 poptuno izgladnelih pasa!

Udomili su pit bula iz azila, ali on nije hteo bez svog drugara!

Nakon što je spašena, Daisy, je u septembru završila kod privremene udomiteljke Debi, volonterke neprofitne organizacije „Riverside Rescues of It’s The Pits“. Iako su joj svi želeli dobro i želeli da joj pruže pomoć, Daisy se vrlo plašila.

OPASNI PSI petface
– Uz puno pažnje i ljubavi, nakon nekog vremena polako je počela da se oslobađa strahova, ali još uvek sa velikom dozom opreza. I onda je upoznala Princa, takođe pit bula koji je poput nje, pre nego je spašen, živeo sa vlasnikom koji ga je zanemarivao, rekla je Debi.

Među psima, tužne prošlosti odmah se rodila ljubav, a Daisy se uz novu simpatiju odmah oslobodila strahova! Svog novog prijatelja sada ne ispušta iz vida, čineći sve da se Princ oseća sigurnim.

OPASNI PSI petface

– Zajedno se igraju, dele igračke, spavaju, idu u šetnje i kao što možete videti, svaki slobodni trenutak koriste da se ljube, kaže Debi!

VIDEO: Štene pit bula skače od sreće kad shvati da se njegov spasilac vratio da ga udomi!

Nakon što se u potpunosti oporave od zanemarivanja i prođu fazu resocijalizacije, volonteri navedene organizacije daće ih na udomljavanje. Naravno, zajedno jer jedno bez drugog teško da bi više ikad bili srećni!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDOBRO POGLEDAJTE: Ovo su mini barovi i kafići, ali NE ZA LJUDE!
Sledeći tekstPANČEVCI OPET ODUŠEVLJAVAJU: Nove kućice za napuštene – „greju i dušu i telo“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime