Naslovna VESTI MAČKE Mačka u neverici jer joj OPOSUM krade hranu

Mačka u neverici jer joj OPOSUM krade hranu

0

Oposum je dobro poznata životinjica na američkom kontinentu. Ona doseže težinu između jednog i sedam kilograma i dužine je oko 74 centimetra. Iako tako mala i slatka, ova životinjica nije nimalo naivna i poznata je po tome što voli da krade hranu.

Međutim, ovaj put je jedan oposum iznenadio ni manje ni više nego jednu macu kojoj je ispred nosa pojeo gotovo svu hranu iz činijice, koju je vlasnik pripremio samo za nju.

Pročitajte još: Spasena mačka ne preza ni od čega da ukrade hranu vlasnicima

Umesto da pobesni, što bi mnoge krznene lepotice sigurno uradile, ova maca je bila u neverici i sve što je mogla, bilo je da pogleda svog vlasnika iznenađeno. A da može da govori, verujemo da bi rekla: „Zašto dozvoljavaš ovo da se dogodi?“

Suočena sa prilično pitomim oposumom, ova maca je zasigurno izgubila svoj prirodni instinkt kada je u pitanju zaštita hrane i sada mora da moli svog vlasnika da joj pomogne ne bi li joj ostalo bar malo hrane.

Pročitajte još: Lukavi jazavičar ne prestaje da krade stvari iz kuće

Bilo da vaša maca i dalje ima svoj predatorski i zaštitnički instinkt ili ne, jedno je sigurno, hrana bogata proteinima je ono što svaka maca želi.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIČA KOJA TOPI SRCA: Džoš je pudla, koja NIKADA NEĆE PROHODATI, ali srećom ima sjajne prijatelje!
Sledeći tekstSem je pudla koja je vezana za ogradu, ostavljena da ugine!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime