Naslovna VESTI PSI OPROŠTAJ OD PRIJATELJA I HEROJA! Ovaj čovek je ostao uz prijatelja do...

OPROŠTAJ OD PRIJATELJA I HEROJA! Ovaj čovek je ostao uz prijatelja do poslednjeg trenutka

0
Oproštaj čoveka od svog psa

Postoje ljudi koji se bez imalo griže savesti odriču prijateljstva u trenucima kada je podrška i pomoć najpotrebnija. Mnogo puta smo pričali priče o ljudima koji posle mnogo godina zajedničkog života napuštaju i odbacuju svoje ljubimce jer su stari i bolesni. Čast nam je da vam donesemo priču u prijateljstvu bez granica i primeru kako se treba ponašati prema četvoronožnom prijatelju koji vas je neizmerno voleo.

Oproštaj čoveka od svog psa

Majk Ritland, bivši pripadnik američkih marinaca je tokom svoje službe imao neverovatnog partnera. Pas Karlos je uz Majka preživeo nekoliko godina velikih iskušenja u različitim ratnim i borbenim situacijama. Često su zahvaljujući upravo samo Karlosu, sam Majk ali i mnogi drugi vojnici uspevali da izbegnu smrt i teška ranjavanja na bojištima.

Oproštaj čoveka od svog psa

Pročitajte i ovo: POSLEDNJI POZDRAV LEU! Zmija otrovnica nije imala milosti.

Kada se Majk povukao iz aktivne službe, učinio je sve ne bi li dobio dozvolu da usvoji Karlosa i da ostatak život provedu zajedno i u miru. Posle nekoliko godina, kada je i Karlos otišao u zasluženu penziju to mu je i pošlo za rukom.

Oproštaj čoveka od svog psa

Karlos je doživeo 15 godina. Poslednje godine je proživeo u radosti i sreći sa svojim najboljim prijateljem. Zasluženo u miru, spokoju, daleko od užasa ratnih razaranja. Svaki život ima svoj kraj. Kada je smrt zakucala na vrata Karlosu, njegov Majk je učinio da to bude najmanje bolno, dostojanstveno i u ljubavi. Karlos je dobio omiljeni odrezak a Majk ga je položi na krevet i pokrio zastavom pod kojom je proživeo ceo svoj život. Zagrlio je Karlosa, i tako ga držao sve dok njegov prijatelj nije izdahnuo.

Pročitajte i ovo: ZASLUŽUJE NAJVEĆE POŠTOVANJE! Spasao psa iz nabujalog Lima

Oproštaj čoveka od svog psa

Prijateljstvo se ne pokazuje i ne ogleda samo u sreći i veselju. Prijateljstvo i ljubav se dokazuju onda kada je teško, bolno kada srce puca od tuge. Prijateljstvo se pokazuje i dokazuje do poslednjeg trenutka jer samo je tada pravo. Majk i Karlos su bili baš takvi prijatelji.

Izvor: thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLEDNJI POZDRAV LEU! Zmija otrovnica nije imala milosti.
Sledeći tekstDEVOJČICA SA NAJVEĆIM SRCEM NA SVETU! Svima nam je dala primer.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime