Naslovna VESTI PSI OSKAR ZA LJUBAV! – Još jedan razlog da volimo Džejmi Li Kertis

OSKAR ZA LJUBAV! – Još jedan razlog da volimo Džejmi Li Kertis

0
Dobitnica Oskara usvaja pse

Džejmi Li Kertis, nova dobitnica Oskara, dobila je još jedan razlog za divljenje – njen (usvojeni) pas je zaljubljen u nju. Ona definitivno zaslužuje da osvoji nagradu: Oskar za ljubav.

Glumica sa usvojenim psom

Jedan obožavalac Džejmi Li Kertis je na njenom Instagram nalogu napisao: “Ovo je divno. Osvojila si Oskara juče, a danas se već trudiš da pomogneš usvajanju više pasa. Ti si najbolja na svetu!” I potpuno je u pravu.

Pročitajte i ovo: LJUDSKOST NA DELU! – Izvukli psa iz kanala

Džejmi koristi svoju društvenu mrežu, gde ima više od 5 miliona pratilaca, da pomogne drugima. Ne pravi razliku, ljudima i životinjama – kad god može. I nakon što je dobila svoju prvu zlatnu statuu za najbolju sporednu ulogu u filmu “Sve svuda u isto vreme”, nastavila je po svome. Psi, kako njeni, tako i drugi, su takođe bili protagonisti njenog života.

Usvojen pas

“Najbolji pozdrav sinoć dobila sam od mog predivnog malog psa Runija, usvojenog iz @perfect_pet_rescue. Nije ga zanimala statua koju sam držala u rukama. Srećan je što sam ponovo kod kuće i što smo ponovo zajedno, na jedini način koji postoji kada volite životinju poput mene koja ga voli. #usvojinekupuj” – objavila je slavna glumica.

Pročitajte i ovo: SEDAM DANA NADE! – Ostavljena kraj puta nadala se da će njeni ljudi da se vrate.

Njen zarazni osmeh, očigledna empatija prema stvarima koje su joj stvarno bitne i prema drugim glumicama i ženama kojima može da pomogne, njena prirodna ležernost, ogroman talenat i osećaj za humor… I njen pas je zaljubljen u nju – to je Džejmi Li Kertis.

Oskar za veliko srce

Postoji mnogo razloga da se divimo ovoj velikoj ženi i izvanrednoj glumici, ali njena strast za pružanjem pomoći psima koji traže dom, svakako je jedan od onih koji se nalazi na vrhu liste.

 Izvor: srperro.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUDSKOST NA DELU! – Izvukli psa iz kanala
Sledeći tekstU POSLEDNJEM TRENUTKU! – Očajnička misija spasavanja na auto-putu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime