Naslovna VESTI MAČKE Upoznajte Oskara, macu koja može da predoseti nečiju smrt!

Upoznajte Oskara, macu koja može da predoseti nečiju smrt!

0
Oskar petface

Ovo je Oskar, maca o kojoj piše jedan celiki „Daily Mail“ i „Telegraph“. Sa razlogom! Oskar je maca, koja ima neverovatnu sposobnost da nanjuši i oseti kada će neko umreti!

U preko 50 dokumentovanih slučaja, Oskar – koji inače živi u jednom staračkom domu – u poslednjim satima u životu pacijenata bio je upravo kod onih baka i deka koji su umirali.

Oskar petface

O ovoj njegovoj sposobnosti napisana je čak i knjiga, a osoblje nije odmah pomerovalo u ovu „supermoć“, već ga je testiralo. Stavljali su macu na krevete osoba koje su bile poprilično zdrav ei vitalne, međutim ona bi jednostavno otišla na drugi krevet. I tačno u 50% slučaja, Oskar bi se sklupčao pored umiruće osobe, kao da želi da joj pomogne da pređe u drugi svet.

UDOMLJENA Buba svakodnevno spašava život svojoj vlasnici koja boluje od dijabetesa!

Njegovu jedinstvenu priču otkrio je dr David Dosa, geriatičar i pomoćnik profesora na Univerzitetu u Brovnu, koji tvrdi da su Oskarova predviđanja retko pogrešna u proteklih šest godina.

Oskar petface

-Oskar je usvojen pre sedam godina kao mače. Od tada, ima tu moć da oseti smrt i ne mislimo da je to slučajnost! U knjizi je opisana Oskarska dnevna rutina, kako provodi vreme u sobi, ali i kako retko posećuje i druži se sa pacientima koji još uvek imaju šansu za život! Sa druge strane, on određene pacijente obilazi češće od drugih i ne želi da se odvoji od njih u poslednjim trenucima! Ukoliko bismo ga odvojili od pacijenata uopšte, Oskar bi grebao vrata, pokušavajući da uđe. Recimo, Oskar je jednom bio uz ženu koja je imala krvni ugrušak, obmotao joj se oko hladne noge i ostao tu dok ona nažalost nije preminula, rekle su sestre u ovom domu!

Upoznajte bolje vaše ljubimce: činjenice o čulu mirisa kod pasa!

U svojoj knjizi, dr. Dosa ne nudi nikakva naučna objašnjenja za sposobnosti ove mace, već ga poredi sa psima koji recimo mogu da nanjuše rak.

Prema mišljenju stručnjaka za životinjska ponašanja, dr Daniela Estepa, Oskar može samo da prepozna manjak i usporenost pokreta pacijenata i tumačiti ih kao bolest, kao što recimo mačke često osećaju kada su njihovi vlasnici bolesni.

NEVEROVATNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.