Naslovna VESTI PSI OSMEH ŽIVOTA – Ovaj pas je dobio novu šansu i zahvaljuje se...

OSMEH ŽIVOTA – Ovaj pas je dobio novu šansu i zahvaljuje se OSMEHOM

0
spaseni pas se osmehuje

Životinje koje prežive stravična mučenja često izgube svaku nadu i neretko odustaju od svojih života. Pas Senford je jedan od takvih. Bio je slomljen, očajan i izgubljen ali danas mu se vratio osmeh života.

spaseni pas se osmehuje

Kada je primljen u jedno prihvatilište u Teksasu bio je u veoma lošem stanju. Udario ga je automobil, a pregledi su ustanovili i da je upucan u desnu nogu. Izgubio je svaku nadu u sreću i samo je sedeo u uglu ne želeći nikoga čak ni da pogleda.

Pročitajte i ovo: KOLIKO KOŠTA ŽIVOT? Prodaju čizme i papuče od krzna rakuna!

Srećom, pojavila se žena koja nije želela da odustane od nesrećnog psa. Odvela ga je u svoj dom gde je privremeno čuvala još nekoliko pasa. Kada je upoznao nove drugare, njegov svet se promenio.

spaseni pas se osmehuje

Karen Velaskez kaže da je do sada privremeno čuvala preko 50 pasa a da nikada nije imala nijednog koji je bio veseo kao Senford. Promena kod ovog psa je bila trenutna. Kada je shvatio da više nije sam da je okružen prijateljima i ljubavlju on je postao potpuno drugi pas.

spaseni pas se osmehuje

Pročitajte i ovo: SPASIO GA UŽASNE SMRTI: Zamalo da završi na pijaci kao meso, ali ovaj čovek velikog srca se sažalio

„On me gleda na način na koji me nijedna druga životinja ili čovek nikada nije pogledao, uključujući i moje kućne ljubimce. U suštini, jedini trenuci kada se ne smeje su dok spava ili jede.“ – kaže Karen.

spaseni pas se osmehuje

Ovaj desetogodišnji pas je neverovatno razigran za svoje godine i sada traži novi, pravi dom. Karen ga opisuje kao starijeg, veoma dobrodržećeg gospodina u staračkom domu. Iako ima 95 godina, ponaža se kao da je u svojim pedestim godinama. Sigurni smo da će Senford biti divan porodični pas. Slaže se sa ljudima, decom i drugim psima. Želimo mu sreću i nadamo se da će starost provesti u sigurnosti i ljubavi. Osmeh života koji ga krasi, najbolja su garancija.

Izvor:  dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKOLIKO KOŠTA ŽIVOT? Prodaju čizme i papuče od krzna rakuna!
Sledeći tekstZAUSTAVIMO „SLOBODNE“ ŠETNJE! Psi nestaju i stradaju zbog neodgovornih vlasnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime