Naslovna VESTI PSI NEPROCENJIVI OSMESI SLOBODE: Kada su shvatili da su slobodni, nisu mogli obuzdati...

NEPROCENJIVI OSMESI SLOBODE: Kada su shvatili da su slobodni, nisu mogli obuzdati osmeh!

0
osmesi slobode petface

Nakon što su komšije izrazile zabrinutost, lokalna policija je zatražila dozvolu od RSPCA da proveri jedan dom u Halu, Engleska, za koji se sumnjalo da u njemu žive psi u neprikladnim uslovima. Jili Đekson, inspektorka RSPCA, otišla je u tu kuću i bila je šokirana onim što je otkrila.

-Ono u čemu su oni živeli je bilo strašno. Polovina pasa je živela u dnevnoj sobi, gde su redovno vršili nuždu pa se širio veoma neprijatan miris. Druga polovina pasa je živela u jednom objektu u dvorištu, a i taj objekat je bio u užasnom stanju, rekla je Jili.

Bilo je ukupno devet pasa, a Jili je sumnjala da je toliko pasa dovela vlasnica, koja nije imala snage da se izbori sa svima njima. S obzirom na to da se inspektorki činilo da vlasnica vodi računa o psima, ona je pokušala da podeli nekoliko saveta sa njom oko pravilnog držanja pasa.

PROČITAJTE I:

TUŽNA PRIČA: Jedna sitnica mu je izmenila izgled lica, od tada mu je život postao samo BOL! (VIDEO)

-U početku smo pokušali raditi sa vlasnicom kako bismo joj pomogli u čuvanju pasa i poboljšanju uslova. Dali smo joj i vaučere za besplatnu sterilizaciju, jer nijedan od pasa nije bio sterilisan. Takođe, smo joj ponudili da nakon nekog vremena dođemo i proverimo kako napreduje, rekla je Jili.

Nadajući se da će vlasnica primeniti njene savete, inspektora se vratila mesec dana kasnije i bila je užasnuta time što se stvari pogoršale.

osmesi slobode petface

Psi su bili u užasnom stanju, kao i njihova okolina u kojoj su živeli. Svi su bili nervozni i loše volje, tako da je jedina opcija bila da se oni odvedu u sklonište.

Čim su shvatili da će biti oslobođeni i odvedeni u bolje uslove života, psi nisu mogli da skriju radost. Pre svega njihova dobra i lepa ličnost se odmah pokazala. Jeste da nisu najbolje socijalizovani, ali su preslatki.

Toliko osmeha, toliko neverovatnih osmeha pružili su svojim spasiocima.

osmesi slobode petface

Oni sada ići na veterinarske preglede i dobiće svu potrebnu negu. Svi se nadaju da će na kraju svi pronaći divne domove sa divnim ljudima i tako uživati sa njima.

Svi se nadamo da će i oni uživati, baš kao i mi u njihovim osmesima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKURŠUMLIJA: Sara, Andrijana i Elena spašavale otrovane lutalice – umirale im na rukama!
Sledeći tekstKAKVO NASILJE: Žena krvnički vukla kuče po pločniku! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime