Naslovna VESTI MAČKE OSMISLILI SRBI, OSVOJILI REGION: “Šik šape” koje će spasiti mačku i sačuvati...

OSMISLILI SRBI, OSVOJILI REGION: “Šik šape” koje će spasiti mačku i sačuvati vaš nameštaj!

0
sik sape za macke

Njihova imena su Ivana Samardžić i Milan Krčadinac i njihova ideja je zaludela region. Crvene, zelene, plave ili u nekoj boji koju vi i vaša maca posebno volite, šapice vaše mace nisu samo modni detalj! “Šik šape” su efikasan, human i jednostavan način da sprečite svoju ljubimicu da grebe i uništava nameštaj, a ne stajući na put njenoj prirodi ponašanja! 😀
“Šik Šape su mekane silikonske navlake koje se nanose na kandže mace i tako uspešno sprečavaju i štite nameštaj od grebanja i uništavanja. Sa druge strane, štite i ukućane i decu od mačijih ogrebotina”, kaže nam Milan.

srbi osmislili shik shape

Ono što nas je odmah zanimalo je – kako smiriti macu i staviti joj navlake, jer složićete se – mace nisu baš saradljive 🙂 Međutim, iz iskustva njih i njihovih prijatelja i kupaca koji su svoje primerke već nabavili “mace se naviknu kroz par minuta da ih nose”. “Mačke ne menjaju raspoloženje, ponašaju se prirodno, dok stavljanje navlaka, ukoliko je mačak razdražljiv, može iz nekoliko puta da se stave, noktić po noktić”, kaže nam kroz smeh Milan.

srbi osmislili shik shape

Ono što je bitno je da su “Šik šape” namenjene isključivo kućnim mačkama, svih uzrasta, pola i veličina i traju od 6 do 8 nedelja! Svi koji su svojim macama nabavili ovaj fenomenalni proizvod podelili su sa ostalima da mace ne svlače navlake, a sa druge strane nisu previše ukusne da bi htele da pojedu. “Ukoliko dođe do toga, najnormalnije će izbaciti kroz digestivni trakt”, dodao je milan za sve “neverne Tome” 😉
Paketić, koji ovog trenutka možete naručiti na Fejsbuk stranici “Шик Шапе” podrazumeva 20 navlaka i bočica netoksičnog lepka.
Mi smo oduševljeni, a vi?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAČKA HEROJ: Živela je osam meseci u bunaru, zahvaljujući baka Veri, koja joj je užetom spuštala hranu!
Sledeći tekstSJAJNO: Mačka Mili prati svog trogodišnjeg vlasnika u vrtić, kako bi prevazišao anksioznost!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime