Naslovna VESTI PSI Osnovci u humanitarnoj akciji: „Da psima ne bude zima“!

Osnovci u humanitarnoj akciji: „Da psima ne bude zima“!

2
deca za napustene pse petface

U Laćarku, opština Sremska Mitrovica, žive možda i najhumanija deca. To ćete zaključiti i sami nakon ove priče. Naime, dva meseca je trajala akcija koju su pokrenula deca, učenici Osnovne škole “Triva Vitasović Lebarnik“ uz pomoć zaposlenih.
Akcija „DA PSIMA NE BUDE ZIMA“ imala je za cilj skupljanje pomoći za napuštene pse o kojima brine Udruženje građana Kanis iz Sremske Mitrovice, a i da probudi u deci saosećajnost, humanost i značaj pomaganja i dobrovoljnog rada u sferama u kojima je ruka pomoći dobrodošla i neophodna kako bi svi živeli u jednom boljem i lepšem svetu, rekla je Biljana Duduk Milovanović, pomoćnik direktora ove sjajne škole.
Kako je objavilo Udruženje građana Kanis na svojoj zvaničnoj stranici, dečica su ubacivala novac koji im ostane od užine i na taj način sakupili značajnu donaciju.
deca za napustene pse petface
-Ponosni smo na naše đake koji su se rado odazvali, koji shvataju značaj i sami daju inicijativu za ovakve i slične akcije. Otvoreni smo za saradnju sa svim organizacijama i uvek ćemo se rado odazvati na sve humanitarne akcije, ponosno kaže Biljana Duduk Milovanović.
-Kutija u kojoj su skupljali pomoć nam je naterala suze na oči i izmamila ogroman osmeh, a na slikama vidite i zašto. Hvala od srca, napisali su iz ovog Udruženja.
Učimo od dece, to je najbolja preporuka!

Foto: Facebook

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.