Naslovna VESTI PSI DVA ŠTENETA UDOMLJENA, OSTALO – NAJSLAĐE! – Kada su ih našli bili...

DVA ŠTENETA UDOMLJENA, OSTALO – NAJSLAĐE! – Kada su ih našli bili su na ivici smrti.

0
Srećno udomljeni

Izbaciti štence na ulicu je ružno i nehumano samo po sebi. Ali ostaviti ih u blizini pruge sa namerom da dožive nesreću je postupak koji ne govori ništa dobro o osobi koja je to uradila. Priča sa srećnim krajem, o tri preslatka bela šteneta počinje tako što ih je jedna devojka pronašla kraj pruge u blizini željezničke stanice.

bačeni štenci

Ona im je napravila malu kućicu i hranila ih ali je shvatila da blizina pruge kojom svakog časa tutnje vozovi nije sigurno mesto za odrastanje ovih lutkica. Pozvala je pomoć koja je ubrzo stigla. Spasilački tim udruženja Love Furry Friends je lako pronašao sirotinjski dom tri bela šteneta.

udomljeni

Pročitajte: NIJE MOGLA DA GA OSTAVI – Ležao je u dubokom snegu, drhtao promrzao…

Izgledali su umorno, jadno i iscrpljeno. Dva su odmah prihvatila obrok koji im je ponužen ali treće ujedno i najsitnije nije htelo ni da priđe. Stalno se sakrivalo i bežalo od ljudi. Njeno iskustvo sa ljudima je očigledno bilo najgore. Nepoverenje je bilo toliko da čak ni hranu nije htelo da uzme.

nepoverljivo štene

Pročitajte ovo: UŽASNO UBISTVO – PRIPITI LOVAC PUCAO IZ MAGNUMA U PSA! Balto nije preživeo

Spasioci su rešili da ih sklone u prihvatilište. Dva šteneta su bila sardljiva. Čim su se našli u rukama ljudi počeli su da se maze. Sa trećim je bilo problema. Bežala je i vešto se provlačila kroz otpad i razne predmete razbacene po okolini i spasioci nisu uspevali da je uhvate. Najzad se sakrilo u gusto žbunje ali to je bilo skrovište iz kojeg nije bilo uzmaka. Spasioci su uspeli da uhvate malu nepoverljivu i prestrašenu ženkicu.

na pregledu

Na pregledu kod veterinara su primećene brojne povrede po glavicama i malenim telima koje su tek počele da zarastaju. Svo troje su testirani na zarazne bolesti i srećom, svi rezultati su bili negativni. Očišćeni su od neverovatnog broja buva, okupani vakcinisani. I tada su Oskar, Mika i Lola kako su  nazvani, sinuli u punom sjaju.

udomljeni

Ne propustite: JEDAN DAN RAJA ZA PSE – Jedno mesto na svetu ima praznik pasa!

Ubrzo su Oskar i Mika dobili nove domove i ljude koji će se dobro brinuti onjima. Malena Lola još uvek čeka svoj pravi dom i nekoga kome će verovati. Sudeći po ovoj fotografiji to će se dogoditi veoma brzo. Jer, ko ne bi udomio ovakvu lepoticu?

Lola

Izvor:  Love Furry Friends

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČIN MONSTRUOZNOG UMA – Izbacio kuju sa štencima, a onda pokušao i da ih otruje!
Sledeći tekstSTRAVA – KOST I KOŽA! – Da li će preživeti?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime