Naslovna VESTI PSI OSTAO BEZ PRIJATELJA – Mladić sa cerebralnom paralizom ne jede i ne...

OSTAO BEZ PRIJATELJA – Mladić sa cerebralnom paralizom ne jede i ne spava jer mu je nestao pas.

0
Potraga za psom Maksom

Čovek po imenu Bejli ima cerebralnu paralizu i teško je hendikepiran. Imao je prijatelja, buldoga Maksa koji mu je bio najveća emicionalna podrška. Ali, Maks je jednog dana nestao.

Potraga za psom Maksom

Bejlijev svet se okrenuo naglavačke. Njegov otac priča kako je Maksov nestanak uticao na život njegovog sina. „Svaki novi dan bez Maksa je sve teži. Bejli ne može da spava, ne može da jede. Ionako teško stanje sve je gore.“

Pročitajte i ovo: U DOMU JE IPAK NAJLEPŠE – Pas pobegao iz luksuznog hotela i vratio se kući

Svaki nestanak psa je strašan ali za Bejlija ovaj period je pretvoren u pravi pakao. Maks je nesrećnom mladiću bio sve, prijatelj, biće koje ga je smirivalo, koje mu je davalo snagu da se bori protiv sudbine…

Potraga za psom Maksom

„Molimo vas, pomozite nam da pronađemo i dovedemo Maksa kući! Znamo da je još uvek u okolini! On je emocionalna podrška našem sinu! Maksa nema 35 dana! Otkako je nestao, Bejli ne spava, ne uzima hranu, nivo bola mu se udvostručio usled stresa i napetosti na njegovom krhkom slabom telu, srčane radnje nikako da se stabilizuju!” – napisala je Maksova porodica.

Pročitajte i ovo: LJUBAV I BRIGA SU POBEDILI! Drugi život šteneta bačenog u đubre!

Pored toga što je Maks emocionalna podrška i on sam ima zdravstvene probleme. Svakodnevno mora da prima terapiju i na posebnom je režimu ishrane. Porodica se o njemu brine kao o još jednom članu porodice kome je potrebna posebna pažnja pa su zbog svega toga još zabrinutiji za sudbinu psa.

Potraga za psom Maksom

„Molimo vas, samo ga vratite! Bez pitanja i objašnjenja, dajemo nagradu od 2.500dolara! Zdravlje mog sina vredi više od svega za šta bi vam Maks možda trebao! Zdravlje našeg sina se pogoršava, a on ne razume šta se događa!“ – zaključuje Bejlijev otac u objavi sa potresnim fotografijama Bejlija i Maksa. Nadamo se da će apeli uroditi plodom i da će Bejli i Maks ponovo biti zajedno.

Izvor: iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU DOMU JE IPAK NAJLEPŠE – Pas pobegao iz luksuznog hotela i vratio se kući
Sledeći tekstDA LI MOŽETE DA VERUJETE? – Par se probudio i zatekao u krevetu psa koji nije njihov.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime