Naslovna VESTI PSI Zaigrao se i pojurio patku preko zaleđenog ribnjaka, LED JE PUKAO i...

Zaigrao se i pojurio patku preko zaleđenog ribnjaka, LED JE PUKAO i ostao je zarobljen!

0
ostao je zaroblen petface

Uvek je pametno i pre svega bezbedno šetati sa psom na povocu kada ste napolju. Ovo je posebno važno u toku zimskih meseci kada postoji mnogo zaleđenih jezera, ribnjaka i rečica na koje radoznali psi mogu dospeti.

Još jedan pas je doživeo neprijatno iskustvo kada je led pukao pod njegovim šapicama. Ovog puta sve se izdešavalo u jednom ribnjaku u Ohaju.

PROČITAJTE I:

VELIKO BRAVO: Policajac u Borči SPASAO KUČE iz zaleđene vode! (VIDEO)

Prema izveštajima lokalne televizije jedno štene je upalo u zaleđen ribnjak dok je pokušavalo da stigne patku koju je pre toga pojurilo. Vatrogasci su po pozivo brzo stigli na mesto gde se sve odigralo i poneli su svu potrebnu opremu kako bi spasili unesrećenog psa. Vatrogasci su imali opremu za sapsavanje u hladnoj vodi, koja uključuje specijalno odelo i mali čamac.

Megi je sigurno izvučena iz vode i vratila se svom vlasniku. Kada je odvedena veterinaru na pregled, s obzirom na to da je bila u hladnoj vodi na veoma hladnom vremenu, nisu pornađene povrede.

ostao je zaroblen petface

Ovom psu sigurno neće više pasti na pamet da po zaleđenoj vodi juri patke. Ovo su česti slučajevi zimi i mogu veoma da nanesu štetu psima i drugim životinjama koje se nađu u nevolji. Zato uvek budite sigurni da su vaši ljubimci na sigurnom i bezbedni.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAZITE!!! LJILJANI su OTROVNI za mačke!!! (VIDEO)
Sledeći tekstMama je uključila baby monitor i videla PRESLATKU SCENU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime