Naslovna VESTI PSI Žena (52) koja je ostavila bolesnog psa pokraj smeća, osuđena na zatvorsku...

Žena (52) koja je ostavila bolesnog psa pokraj smeća, osuđena na zatvorsku kaznu!

0
ostavila bolesnog psa petface2

Novčana kazna u iznosu od 750 dolara i tri meseca u zatvoru – to je epilog priče o vlasnici koja je ostavila svog bolesnog ljubimca pokraj smeća, u jednoj od ulica u Ohaju!

Naime, kada više nije mogla da brine o svom ljubimcu, starom 15 godina, odlučila je da ga ostavi pored smeća. Društvo za zaštitu životinja “Medina” je preuzelo 15-godišnju mopsicu, nakon što ju je lokalna policija pronašla u kutiji na parkingu pored kontejnera za staru odeću. mopsica je dobila ime Agnes.

SVAKA KAZNA JE PREMALA: Ovako izgleda pas kog vlasnik napusti i ostavi u azilu!

Agnesina nemarna vlasnica pokušala je da se odbrani, rekavši da je kontaktirala nekoliko skloništa kako bi dala psa, ali niko joj nije pomogao. Međutim, advokati skloništa koje je preuzelo Agnes rekli su da ih žena nikada nije kontaktirala.

ostavila bolesnog psa petface2

Stoga je usledila kazna za ovu nesavesnu ženu, koja je optužena za napuštanje životinje. Ona je napravila prekršaj drugog stupnja, koji je kažnjiv zatvorom u trajanju od 90 dana i novčanom kaznom u iznosu od 750 dolara.

JOŠ JEDAN SLUČAJ: Napustio je psa, a kada je odlazio zamalo ga nije zgazio kolima! (VIDEO)

-Agnes je slepa i gluva, imala je dvostruku infekciju uha, jedno oko je na ivici pucanja, usta su puna trulih zuba. Volonteri su učinili najviše što su mogli, ali i dlaje brinemo da li će preživeti potrebne operacije oka i zuba, rekli su iz skloništa.

Srećom, bolesna mopsica smeštena je u udomiteljsku porodicu koja je i udomila, obećavajući da će joj ostatak života učiniti najlepšim – kako i zaslužuje!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO ZA OVU ZEMLJU: Čovek pronašao spomenik u parku iz 1882. godine, a pogledajte KO JE SAHRANJEN POD NJIM!
Sledeći tekstŠta OBAVEZNO treba da PITATE svog veterinara?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime