Naslovna VESTI PSI Kraljevo: Ostavili bespomoćno štene na ulici, A OBEZBEĐENJE GA SKLONILO DA GA...

Kraljevo: Ostavili bespomoćno štene na ulici, A OBEZBEĐENJE GA SKLONILO DA GA NE UDARE KOLA!

0
ostavili bespomocno stene petface

Neko je napustio, ostavio na ulici štene u Kraljevu. Prošle nedelje ga je pronašla naša čitateljka Ana i zbrinula ga kod sebe. Ali postoji nekoliko problema. ostavili bespomocno stene

-Neko je ostavio štene prošlog ponedeljka na parkingu ispred nove Hale sportova u Kraljevu. Trčala je za mnom dok sam ulazila u teretanu. Posle sat vremena, kada sam izašla iz teretane čula sam lavež koji je dopirao iz ograđenog prostora iza teretane, navela je za Petface naša čitateljka Ana.

PROČITAJTE I:

NAJTUŽNIJI PAS BEOGRADA: Ovaj pas, ostavljen je na ovo mesto i ne pomera se sa njega!

Obezbeđenje je zatvorilo štene da ga ne bi pregazila kola.

-Tražila sam da mi otključaju da bih ga uzela. Donela sam ga kući. Problem je što imam jako malo dvorište, nedovoljno da joj se napravi boks i plus mačku koja je isto mala i koja ne podnosi štene. Ona hoće da se igraju, ali je mačka stalno grebe, objašnjava Ana za Petface.

ostavili bespomocno stene petface

Ona bi volela da kuče uzme neko ko ima ulove i neko ko će stvarno brinuti o ženkici, jer je jako umiljata i vesela kuca.

Broj telefona na koji se možete obavestiti o psu je: 0612855555

Nadamo se, da će ovo kuče imati sreće da ga neko udomi, kao što je imalo sreće da ga dobro obezbeđenje i Ana sklone sa ulice. Preživelo je i prelepo je, sada je potreban neko ko želi da ga voli.

Pomozimo joj!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.