Naslovna VESTI PSI KAKVA SUROVOST – Ostavili ga na milost i nemilost

KAKVA SUROVOST – Ostavili ga na milost i nemilost

0
ostavljen na milost i nemilost

Ovaj nesrećni Haski je pretrpeo neopisivu surovost od strane svojih vlasnika. Kada su ga pronašli, imao je velike i duboke rane na vratu od lanca kojim je bio privezan i ostavljen na milost i nemilost.

Kada su se vlasnici ovog haskija jednostavno spakovali i preselili iz Nju Džerzija u Džordžiju oni su svog ljubimca vezali lancem za ogradu svoje bivše kuće i otišli. Pas je ostavljen bez hrane i vode na milost i nemilost vremenskim uslovima, uličnim psima i bez mogućnosti da se kreće.

ostavljen na milost i nemilost

Pet dana kasnije, nakon dojave komšija, službenik iz lokalne kontrole životinja otišao je da proveri o čemu se radi. Ono što je zatekao bilo je više nego potresno. Pas je bio vidno iscrpljen ali službenik je odmah primetio duboku ranu na vratu od lanca. Nesrećni pas je danima pokušavao da se oslobodi i tako sebi naneno bolne i veoma opasne rane.

JEZIVO NASILJE: Deca do smrti tukla štene, staro svega 4 meseca!

Ovaj haski je odveden u prihvatilište gde mu je ukazana pomoć. Nazvali su ga Karter i svakodnevno prima terapije. Primenjuje se laserska terapija kako bi se rana na vratu što pre zalečila. Radnici prihvatilišta i veterinari kažu da je Karter izuzetno sladak i veseo pas. Očekuju da će se brzo oporaviti i od povreda i traume koju je doživeo.

ostavljen na milost i nemilost

TRAGIČAN KRAJ – Svi švercovani štenci eutanazirani

Policija je pokrenula istragu i pronašla Karterove vlasnike koji su ovog nesrećnika zvali Džon Snou u drugoj državi. Sada su suočeni sa dve optužbe: nanošenje teške telesne povrede i napuštanje pripitomljene životinje. Za ova dela je predviđena kazna od 3 do 5 godina zatvora!

Inače, vlasnici su policiji izjavili da su psa ostavili i rekli komšiji da će se vratiti po njega. Kada – to nisu znali da kažu.

Izvor:  ocscanner.news

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAGIČAN KRAJ – Svi švercovani štenci eutanazirani
Sledeći tekstČIK POGODITE – Da li peva u snu ili hrče? (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime