Naslovna VESTI PSI Vlasnici su ostavili svoje ljubimce u automobilu, ali ovaj pas je pronašao...

Vlasnici su ostavili svoje ljubimce u automobilu, ali ovaj pas je pronašao način da im skrene pažnju! (VIDEO)

0
ostavili svoje ljubimce u automobilu petface

ostavili svoje ljubimce u automobilu: Vrlo dobro znate da koristimo svaku priliku da apelujemo na vlasnike da ne ostavljaju svoje ljubimce u automobilima. Ovo upozorenje je posebno aktuelno u letnjim mesecima, kada se temperature kreću preko 30 stepeni.

Morate znati da temperatura u kolima i sa poluotvorenim prozorima, može dostići neverovatnih 10 stepeni više i to za samo nekoliko minuta. Nemali broj ljubimaca je na ovaj način doživeo toplotni udar. Zato, poruka je jasna – NIKADA ne ostavljajte ljubimca u automobillu.

Pročitajte još: SJAJNA KAMPANJA: Zaključali sportistu u automobilu na 8 minuta uz poruku „Ne ostavljajte ljubimce u automobilu“!

Dakle, postoji mnogo bezbedonosnih razloga zbog kojih nije preporučljivo ostaviti svoje ljubimce u automobilu. Ovoj listi dodaćemo još jedan – to može strašno da iritira. Ovo je priča o vlasnicima koji su ipak ostavili svoje ljubimce u automobilu i otišli do obližnjeg restorana.
Melisa Tonkin je bila u pica restoranu, kada je primetila dva psa u automobilu. Tačnije rečeno, ona ih je čula. Jedan od pasa, ustanovio je gde se nalazi sirena i kako ona funkcioniše. To je njemu bilo dovoljno da uzbuni celo naselje. Naime, on nije prestajao da trubi.

Pročitajte još: Kako se on rashlađuje: pas i klima uređaj! (VIDEO)

Melisa Tonkin je snimila video na kome je prikazala ova dva psa rase erdel terijer, dok čekaju svoje vlasnike. Taj video, ona je postavila na svoj Facebook profil, odakle ga je videlo preko devet i po miliona ljudi.

Obavezno pogledajte VIDEO o ova mališana i shvatićete da oni odlično znaju šta rade:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.