Naslovna VESTI PSI NEMILOSRDNO: Ostavili trudnu ženku u dvorištu i odselili se!

NEMILOSRDNO: Ostavili trudnu ženku u dvorištu i odselili se!

0
ostavili trudnu zenku petface

Niko ne zna kako je tačno pas po imenu Mari završio u ovako teškoj situaciji. Pre dva meseca, ženka psa je pronađen sama na tremu prazne kuće u Kostariki. Nije imala ni hrane i vode, a bila je trudna.

Ljudi iz susedstava, kada su je videli, pozvali su ženu koja se pre nekoliko godina preselila iz Berlina u Kostariku kako bi osnovala Carlie’s Angels Animal Rescue Costa Rica.

PROČITAJTE I:

HOĆEMO MEDIN ZAKON: Meda iz Subotice uginuo od srčanog udara izazvanog petardama!

Prema rečima komšija, porodica se odselila i ostavila iza sebe Mari.

-Odselili su se i ostavili su svoju trudnu kuju iza sebe. Nema hrane, ni vode. Sama, sa velikim stomakom. Jadna kuja sedi dan i noć ispred vrata kuće čekajući da se njeni vlasnici vrate, napisala je Tania Kapeluti iz CAARC kada je prvi put ugeldala Mari.

ostavili trudnu zenku petface

Teško je zamisliti kako se Mari mogla oporaviti od tako neverovatnog gubitka, ali uz malo Kapelutijine pomoći (koja je nastojala da joj pronađe hraniteljsku porodicu) Mari je pokazala koliko je ona zaista jaka.

PROČITAJTE I:

Deset godina je živeo na lancu. Prva šetnja za njega – NEPROCENJIVO! (VIDEO)

Posle samo nekoliko dana u lokalnoj hraniteljskoj kući kod Vin Maki, Mari se osećala sigurno i u ljubavi. Rodila je sedmoro zdravih štenaca.

-Ko se pitao kako su Mari i njenih sedam beba, pitala je Kapeluti na Fejsbuku mesec dana ranije, kako bi pokazala priču o ovim psima ljudima koji bi mogli biti zainteresovani za njihovo spasavanje.

Mari podiže svojih šest dečaka i jednu devojčicu u kući od kada se porodila.

Cela srećna porodica je bila proteklih nedelja u konstantnoj igri, srećni su i razdragani. Ali, kao što je sasvim poznato kod spasavanja životinja, priča se ne može završiti ovde, svaki član ove srećne porodice mora pronaći svoj dom i to zauvek.

Jedna porodica je već izrazila želju da usvoji Mari, što je neobično, većina bi želela da udomi male pse, a Mari je u najtežim godinama za usvajanje.

Luka je bio sledeći pas koji je pronašao svoj dom. Ali ostali štenci i dalje čekaju na svoje domove.

ostavili trudnu zenku petface

Srećni su i zadovoljni, još samo da pronađu dom i biće im sve kako treba.

Daleko od svih nevolja i nemilosrdnih vlasnika, Mari sada može da uživa u saznanju da je ipak donela na svet sedam prelepih pasa koji će otići u sigurne ruke i imati lep i dugotrajan život.

PODRŽIMO IH I NE NAPUŠTAJMO KAD SMO IM POTREBNI!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst16 načina da šetnja sa psom bude ZABAVA, a ne STRES!
Sledeći tekstŠta kada vašeg ljubimca boli stomak, a ne može da vam kaže?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime