Naslovna VESTI MAČKE Vlasnici su se odselili, a mačku su OSTAVILI U KUĆI!

Vlasnici su se odselili, a mačku su OSTAVILI U KUĆI!

0
ostavili u kuci petface

Ubrzo nakon što se prodica uselila u svoj novi dom, čuli su grebanje, škangrljanje i mjaukanje koje je dolazilo iz unutrašnjosti kuće. Brzo nakon što su počeli da pretražuju kuću, pronašli su mršavu i izgladnelu mačku koja je verovatno pripadala porodici čija je kuća bila ranije.

Da li ste spremni da se zaljubite u mačku koja igra balet?

Pošto je siromašna mačka, kasnije nazvana Honi, ostavljena od porodice koja je u kući ranije živela, ljudi koji su je pronašli su odmah pozvali RSPCA u nadi da će im neko iz te organizacije pomoći. Oni su prihvatili da uzmu mačku i nakon nekoliko ispitivanja utvrđeno je da mačka pati od hipertireoze (prekomerno stvaranje hormona štitne žlezde), što dalje objašnjava zbog čega je bila mršava. Odmah je počela da prima terapiju i polako se oporavljala, sve što joj je sada potrebno jeste porodica koja će da je voli.

ostavili u kuci petface

Ova osmogodišnja mačka voli društvo i igru, imala je tokom svog života dovoljno nevolja, a porodica ju je ostavila u kući nakon što se odselila. Honi želi da pronađe dom u kojem će živeti i biti voljena do kraja svog života, u njoj ima mnogo ljubavi koju nema sa kim da deli. Tužno je kada je ostavljena i kada niko ne želi da se brine o njoj samo zato što je starija mačka i ima mali zdravstveni problem.

Honi želi porodicu i želi da bude jedini ljubimac u svojoj porodici. Ona uzima lekove za štitnu žlezdu i na posebnom je režimu ishrane. Međutim, sklonište je voljno da pokrije troškove njenog lečenja porodici koja želi da je usvoji. Ona samo želi da ponovo doživi ljubav i vrati poverenje u ljude.

NOVA ISTRAŽIVANJA: Mačke nas razumeju, ali nas ignorišu kad one to žele!

-Honi je mlada u srcu i dalje, iako joj godine odmiču voli i dalje da se igra i veoma je razdragana, rekla je Kejn.

Ova maca je izgubila poverenje u ljude, ali jedino što joj treba jeste ljubav i malo brige oko nje. Ona će to sigurno znati da ceni i da vrati.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTužna priča sa srećnim krajem, neko je ostavio pse u KONTEJNERU!
Sledeći tekstKUKAVIČKI: Ostavio povređenog psa ispred tuđih vrata!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime