Naslovna VESTI PSI SREMSKA MITROVICA: Čovek ostavio psa vezanog za drvo u centru grada! (FOTO)

SREMSKA MITROVICA: Čovek ostavio psa vezanog za drvo u centru grada! (FOTO)

2
ostavio psa vezanog za drvo petface

Fotografija na kojoj se vidi kako je čovek ostavio psa vezanog za drvo i to u centru grada, stigla je i u redakciju Petface-a. Fotografisala deca, a dospela i do nadležnih. Pričali smo sa predstavnicima Udruženja Građana Kanis, koji su fotografiju objavili na svojoj Facebook stranici!

Naime, u pitanju je staford, tamne boje, a da li je on u vlasništvu čoveka koji je i ostavio psa vezanog za drvo utvrdiće se naknadno!

Pročitajte još:
Osnovci u humanitarnoj akciji: „Da psima ne bude zima“!

ostavio psa vezanog za drvo petface

U pitanju je mesto Mala Bosna, a na fotografiji se jasno vidi kako čovek staforda ostavlja vezanog za to drvo. Neodgovorno i bahato. Eto odakle psi na ulici, kažu iz Udruženja Kanis!

Pas se trenutno nalazi u prostorijama ovog Udruženja, koji su ga odmah zbrinuli. Nažalost, pas nije čipovan, a ne znaju ni da li je pas u vlasništvu ovog čoveka ili je zalutao kod njega u dvorište.

Pročitajte još:
VRLO EMOTIVNO: Pas zaplakao, kada ga je vlasnik ostavio vezanog na stanici i otišao – ZAUVEK!

– Kako god bilo, ovo nije način da ga se „reši“. Mogao se javiti bilo kojoj službi, nama,.. Sve ćemo saznati kada saznamo i ime i prezime ovog genija, rekli su iz „Kanis“-a.

ostavio psa vezanog za drvo petface

Udruženje će protiv NN lica podneti krivičnu prijavu, a policija je izašla na lice mesta i napravila belešku.

– Svi koji eventualno znaju bilo koju informaciju o ovom čoveku, znaju gde živi ili ko je, neka nam informacije dostave u inbox, za kraj razgovora poručili su iz „Kanis“-a.

PODELITE!

2 KOMENTARA

  1. Za svaku osudu….! Sram ga bilo! Trebalo bi njega vezati i ostaviti ispod drveta, bez vode, bez hrane! Taj covek nema srca. Da sam na mestu njegovih clanova porodice, zapitala bih se da li ikoga taj stvor, nazovi covek, postuje kao zivo bice i da li ikoga ume da voli!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.