Naslovna VESTI PSI Ostavljen u azilu sa plišanim medvedićem od kog ne želi da se...

Ostavljen u azilu sa plišanim medvedićem od kog ne želi da se odvoji!

1
Ostavljen u azilu petface

Needy je Ostavljen u azilu 11. novembra prošle godine. Niko ne zna zašto. Ostavljen u azilu sa plišanim medvedićem od kog nije želeo da se odvoji ni na minut.

Međutim, kako u azilu važi pravilo da nijedna igračka ne sme biti ostavljena psima zbog eventualnog gušenja, radnici azila su bili primorani da mu oduzmu najboljleg plišanog prijatelja!

Pročitajte još:
Fotografija koja je srušila Tviter: Kengur siroče se ne odvaja od plišanog medvedića! (FOTO)

Potpuno sam, Needy je bio slomljen. Čekao je da ga neko spasi. Bivši vlasnici su ga pri predaji u azil opsali kao jako poslušnog i pametnog psa, koji zna mnogo komandi. Ostalo, ništa nisu rekli!

Ostavljen u azilu petface

– Dva meseca čeka da se iko smiluje i povede ga kući. Zna puno trikova, poslušan je i umiljat, a najviše se voli maziti tako da vam stavi glavu na rame, napisala je Kimberli Keri, jedan od volontera ovog azila!

Pročitajte još:
ZAGRLJAJ KOJI LEČI: mladunci koji su ostali bez majki, utehu našli u plišanim životinjama

I tako je Needy čekao, bez krova nad glavom i bez omiljenog medvedića. Čekao je nekog da vidi kako je divan i uzme ga! I jeste – 29. decembra, dva dana pred kraj 2015. godine Needy je udomljen!

Ostavljen u azilu petface

Vlasnicima je uginuo pas Kermit, kog su takođe uzeli iz azila, tako da su bez razmišljanja otišli na isto mesto u potrazi za novim drugarom. Videli su Needy, udomili ga bez razmišljanja i preimenovali ga u Fozzie Bear, po istoimenom najboljem prijatelju iz „Kermitovog šou“-a.

Tada je usledilo i najveće iznenađenje – volonteri azila u kojem je Needy živeo pozvali su ljude da sakupe i poklone Needy novog plišanog medvedića. Međutim, ono što nisu očekivali je da će se skupiti na stotine istih 🙂

DIVNOOOOO!

Needy želimo ti srećnu godinu i punoooo slatkih plišanih prijatelja! 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEOBIČAN PAS: Bokserka Sofi sate i sate provodi gledajući u akvarijum, odevena u roze ogrtač!
Sledeći tekstKOM KLANU PRIPADATE: 6 urnebesno smešnih razlika između pasa i mačaka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime