Naslovna VESTI PSI OŠTENILA JE KUČIĆE na prvim niskim temperaturama, sada su mama i štenci...

OŠTENILA JE KUČIĆE na prvim niskim temperaturama, sada su mama i štenci sami i nezaštićeni!

0
ostenila je kucice petface

Mesecima je već bila na istom mestu. Ali sada je ostala trudna i porodila bebe na prvim niskim temperaturama ove godine.

-Kada su nam javili da ona postoji, molili smo ih da je odvedu da se steriliše, ali niko od ljudi koji je hrane nije hteo. Iako su na svega stotinjak metara od Veterine koja je davala besplatne sterilizacije za ulične životinje, napisali su na Fejsbuk stranici iz Udruženja Beta iz Beograda.

PROČITAJTE I:

Tara i Maša udomljene početkom leta, a sada VRAĆENE U SKLONIŠTE PRED ZIMU!

U Betu su javili da je skotna. I pored molbi iz Bete da je sterilišu to nije urađeno i ona je okotila štence od kojih su dva preminula.

-Ona mesecima živi na ulici, imala je sestru koju se takođe oštenila na ulici, koju smo letos sklonili, stence udomili, a ona je u pansionu i traži dom. Nismo ni znali da postoji i njena sestra za koju smo saznali pre dva meseca, ali na žalost nismo bili u mogućnosti da je sklonimo. Kako se lokacija nalazi u blizini azila gde su do kraja godine besplatne sterilizacije za ulične životinje, molili smo ljude koji je hrane da je odevdu da se steriliše, objašnjavaju za Petface iz Bete dodajući da se to nije dogodilo.

ostenila je kucice petface

Ona je sada ostala bez zaklona sa svojim bebicama. Sama i nezaštićena.

-Ostala je ona sa pet bebica i dalje na istom mestu, bez zaklona i bez kućice, a mi nemamo novca da ih smestimo negde, jer smo već tim ljudima koji drže pansione dužni, kažu iz Bete.

Ovoj kuci je potrebna pomoć, hladno je i njeni štenci ne mogu na ovakvom vremenu ostati, tek su rođeni. Potrebni smo im.

ostenila je kucice petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTara i Maša udomljene početkom leta, a sada VRAĆENE U SKLONIŠTE PRED ZIMU!
Sledeći tekstGEST policijaca sa Čukarice je PRIMER svima kako treba da se ponašamo prema napuštenim macama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime