Naslovna VESTI PSI OTELI JOJ PSA IZ RUKU: Sapleli ženu na ulici i kidnapovali njenog...

OTELI JOJ PSA IZ RUKU: Sapleli ženu na ulici i kidnapovali njenog jazavičara

0
krađa pasa

Ljudi ne mogu ni da pojme da ovakve stvari mogu da im se dogode kada izađu sa psom u uobičajenu šetnju. Najveća briga nam je da li će pas pojesti nešto sa zemlje što ne bi trebalo… Međutim, Džoani Foks se obistinila najveća noćna mora svakog vlasnika psa – dva napadača su je presrela na ulici i otela njenog voljenog jazavičara.

krađa pasa

Pedesetogodišnja Džoana Foks je jedne nedelje uveče šetala porodičnog psa, jazavičarku Mini, po svom kraju u Vudvilu, u Derbiširu. Džoanin sin je za medije ispričao kako se napad dogodio: kako je njegova majka bila sama, prišla su joj dva muškarca i saplela je. Kada je pala na zemlju, dočekala se na kolena, a jedan od napadača ju je držao da ne bi ustala. Drugi je zahtevao da mu preda psa, a zatim ga je uhvatio, strpao u kola, i pobegli su.

ĆAO, JA SAM NELI! MENE IZGLEDA NIKO NEĆE!: Prva tri meseca svog života je provela na ulici!

Na mestu zločina nalazilo se i nekoliko svedoka koji su pokušali na biciklima da stignu auto, ali bez uspeha. Foks je rekao još i da je njegova majka teško podnela ovaj događaj. „Drhtala je te noći, bila je pod ogromnim stresom. Jedva da je mogla da progovori posle napada, a imala je i posekotine i modrice. Ona je veoma emotivna i sve ovo joj izuzetno teško pada.“

krađa pasa

Policija je odmah krenula u istragu ovog slučaja. Od početka karantina ovo, nažalost, nije usamljen slučaj i postoji popriličan zahtev za psima, što je uticalo i na povećanje broja pasa koji su ukradeni od svojih vlasnika.

U Britaniji postoji sajt koji se bavi  nestalim psima i prema njihovim statistikama, broj otetih pasa povećao se za čak 170% otkako je počela pandemija! Džejms Foks je dodao kako se nešto mora učiniti. „Oni su moju majku fizički napali da bi otela psa iz njenih ruku. Taj pas je zaista voljen.“

NAJBOLJA PRIČA IKADA: Ispunili obećanje da će se vratiti. Sada su zajedno!

Na sreću, očevici sa mesta odakle je Mini ukradena uspeli su da policiji daju neke informacije o tome kako su napadači izgledali i u kom automobilu su pobegli. Posle uloženih ogromnih napora, trud se isplatio – ova priča ima srećan kraj.

krađa pasa

Policija je potvrdila da je samo dva dana kasnije Mini pronađena nepovređena i da je predata veterinaru u Longborou da je pregleda. „Znamo koliko je pas važan porodici i to što smo uspeli da pronađemo jazavičarku zaista su sjajne vesti“, rekli su učesnici istrage.

Iako je Mini ponovo u rukama svojih vlasnika, napadači su i dalje tamo negde. Policija apeluje na građane Vudvila da obrate posebnu pažnju i vode računa kada šetaju pse, a potraga za dvojicom lopova svakako se neće završiti dok se počinioci ne uhvate.

Izvor: Mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.