Naslovna VESTI PSI OTROVANE SU U BEOGRADU: Bore se za svoj život, jedna je u...

OTROVANE SU U BEOGRADU: Bore se za svoj život, jedna je u teškom stanju, UŽAS! (VIDEO)

0
otrovane su u beogradu petface

-Hitno je potrebna pomoć za tri mlade ženke koje su jutros nađene otrovane, oglašeno je u petak na Fejsbuk stranici Izgubljeni ljubimci Čukarica-Rakovica Beograd.

Ovaj snimak je napravila jedna žena kada su psi malo došli sebi. Dobile su sve potrebne lekove i injekcije i sada se svi nadaju da će psi preživeti i da će im zdravstveno stanje biti sve bolje i bolje.

PROČITAJTE I:

GAŠENJE JEDNOG ŽIVOTA: Otrovan pas, umro pred očima dece! (VIDEO)

-Dobile su potrebne lekove i injekcije i sada se nadamo da će sve tri prživeti, jedna je bila u jako teškom stanju. Najveći problem je što su psi na istoj lokaciji na kojoj su otrovani, jer ih nismo imali gde, a ovo je dvadeseti put da je neko kuče otrovano na istoj lokaciji, a udruženja koja smo kontaktirali nemaju rešenje, piše u opisu posta na spomenutoj stranici na društvenim mrežama.

Njima potreban privremeni dom, pod hitno moraju da se sklone s ulice i da im se pruži što je moguće bolja nega. 

-Kučićima je potreban pod hitno siguran dom, makar prvremeni. Znam da većina od vas ne može da ih udomi, ali bar objavite na svom profilu možda se nađe neko svaka pomoć je dobro došla i objava ili neki predlog. Hvala svima u napred. Od užasa sam zaboravila i da napomenem da je ovu braon zakačio i auto dok je ležala na parkingu, srećom nema nikakav prelom, napisano je na društvenim mrežama. 

Ova godina, 2019. je definitivno rekorder u veoma lošoj stvari. Ona je rekorder u broju otrovanih pasa od njenog početka, pa do danas. Nadamo se da se takva aktivnost neće nastaviti, ovo je užasno i žalosno, a ako se nastavi moramo samo da napomenemo da ima još šest meseci, tačnije pola godine do kraja 2019. 

Ne smemo dozvoliti da još pasa strada, ni na jedan način, pa tako ni trovanjem.

Budimo uz njih i pomozimo im, ne krećimo glavu. Ova priča je dokaz da se može rešiti sve ako se odmah pomogne. 

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONI SU OTROVANI: Ovo je lista otrovanih pasa u 2019. godini u SRBIJI i regionu!
Sledeći tekstBEOGRAD: IZUJEDANA, SILOVANA, ubačena u kutiju i BAČENA NA TRAVU! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime