Naslovna VESTI MAČKE ODUŠEVIĆE VAS: Pogledajte kako ova mačka OTVARA VRATA! (VIDEO)

ODUŠEVIĆE VAS: Pogledajte kako ova mačka OTVARA VRATA! (VIDEO)

0
otvara vrata petface

Čarli je usvojen kada je bio samo mače. Od samog početka je privlačio pažnju svoje porodice, ali i drugih ljudi, uopšte. Sada ima šest godina i nije se promenio, a njegova želja da uvek bude sa svojom porodicom, da im je uvek tu ne prestaje. Samo je još jača.

-Čarli voli ljude i voli da sedi sa njima, ako ne obraćate pažnju na njega on će skočiti na vas ili će vam se motati oko nogu, rekla je Šantela Bari, čarlijeva udomiteljka dodajući da on uvek mora biti u blizini ljudi u svako doba.

otvara vrata petface

Kad god je neki član porodice u drugoj prostoriji, iza zatvorenih vrata Čarli se uznemiri i počne da razmišlja kako da uđe u tu prostoriju. Ranije je imao problema oko otvaranja vrata, a sada je on razvio svoj veoma jedinstven metod.

Svaki put kad Čarli vidi pritvorena vrata, prvo „snimi“ situaciju i progura jednu šapu kroz uzak prostor pored vrata i štoka. Nakon toga svu svoju težinu tela usmeri ka vratima sve dok se u potpunosti ne otvore.

Zašto mačke ZATRPAVAJU izmet i BEŽE sa mesta vršenja nužde?

Čarli zapravo nastoji da uvek bude u okruženju onih koje voli. Njegova porodica ne zna zbog čega mu predstavlja problem, ako na kratko ostane sam, ali on to neminovno iznova i iznova ponavlja.

Njegov način otvaranja vrata je kreativan i svakako jedinstven. Međutim, njegova porodica kaže da b Čarli učinio gotovo sve da stalno bude sa njima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSpasili su psa koji je mogao biti ŽRTVA RITUALA, a sada pomažu i drugim životinjama!
Sledeći tekstOTKRIJTE: Zašto vaš pas gleda u TELEVIZOR? (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime