Naslovna VESTI PSI OVACIJE ZA BIG MEKA – Posle 260 dana u azilu, najzad ide...

OVACIJE ZA BIG MEKA – Posle 260 dana u azilu, najzad ide u pravi dom!

0
Ovacije za Big Meka

Čim je stigao u prihvatilište McKamei Animal Center, zaposleni su znali da će za ovog psa biti teško pronaći novi dom. Bio je prilično nervozan i nikako nije mogao da se snađe u novom okruženju. Ništa čudno, Big Meka su vlasnici predali azilu sa objašnjenjem „da nemaju vremena za njega“.

Ovacije za Big Meka

Radnici azila nisu znali kakva su štenetova ranije iskustva. Njegovo nepoverenje u ljude ali i u ostale životinje je govorilo da baš i nije živeo u sreći i veselju. Big Meka nije ništa zanimalo i bio je prilično potišten i tužan. Vreme je prolazilo, on se malo primirio ali niko nije hteo da ga uzme za ljubimca.

Pročitajte i ovo: VIŠE OD DUŽNOSTI! Medicinska sestra spasla psa svog pacijenta iz azila.

Ovacije za Big Meka

A onda, sreća. Jedna od volonterki je pomislila da bi mu dobro došlo da počne da boravi u normalnom domu. Počela je da ga odvodi svojoj kući i da ga tu hrani. Prva noć je bila ključna. Big Mek je neprekidno spavao 12 sati. Prvi put se osetio sigurnim i bezbednim. Sutradan je odmah počeo da se igra sa drugim psom pa čak i mačkom. Big Mek je počeo da se opušta i da veruje ljudima. Kada je devojka videla svu dobrotu ovog psa, zaljubila se u njega i odlučila da ga usvoji za stalno.

Pročitajte i ovo: ČUDESNO – Devojčica preživela 18 sati na mećavi i -11° zahvaljujući uličnom psu

Ovacije za Big Meka

I tako, čudo se dogodilo. Posle 260 dana provedenih u azilu Big Mek je svečano išetao iz prihvatilišta i krenuo put novog doma. Osoblje mu je priredilo svečani ispraćaj uz ovacije. Poklonili su mu gomilu poslastica ali on nije bio zainteresovan za njih. Big Mek je bio spreman za odlazak i to ga je jedino zanimalo.

Ovacije za Big Meka

Danas ovaj dobri pas živi savim drugačiji život. Okružen je ljubavlju velike porodice koju čine ljudi ali i životinje. Big Mek prima ljubav ali je i bezrezervno i daje. Takvi su psi. Samo im treba dati šansu.

Izvor: thedodo.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMedicinska sestra spasla psa svog pacijenta iz azila.
Sledeći tekstSUROVA MERA – 2.000 hrčaka ubijeno zbog Covid-19!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime