Naslovna VESTI MAČKE Ovaj DEČAK je otišao u azil da udomi novog ljubimca ali ga...

Ovaj DEČAK je otišao u azil da udomi novog ljubimca ali ga je tamo sačekalo veliko IZNENAĐENJE.

0
Feniks, pronađen mačak

Gubitak ljubimca je tragedija za celu porodicu. Kada su mališani u pitanju, nestanak najboljeg prijatelja je još teži. Srećom, nekada se sudbina pobrine da sve ima srećan kraj.

iznenađenje u azilu

Kada je pre više od godinu dana nestao porodični mačak Fenikas, cela porodica a najviše petogodišnji dečak Roni su bili očajni. Tražili su mačka, oglašavali ga ali kako je vreme prolazilo sve im je bilo jasnije da je Feniks zauvek izgubljen. Roni nikako nije mogao da se pomiri sa gubitkom prijatelja.

Pročitajte i ovo: SUROVA STVARNOST RAJSKOG MAURICIJUSA – Jedina zemlja koja primenjuje politiku UHVATI I UBIJ!

iznenađenje u azilu

Posle više od godinu dana, njegovi roditelji su odlučili da nabave novog ljubimca kako bi Roni opet imao prijatelja. Otišli su u lokalni azili da Roni izabere novu mačku koju će udomiti. Kada su došli i pogledali mačke koje su mogli da udome doživeli su najlepše moguće iznenađenje.

iznenađenje u azilu

Davno izgubljeni Feniks je bio baš u tom azilu očekujići da dobije novi dom. Reakcija malog Ronija je bila potresna i dirljiva. Vriskao je od sreće i plakao. Feniks ga je odmah prepoznao i počeo da se mazi.

Pročitajte i ovo: UŽAS U STEPOJEVCU – Svirepo ubijanje pasa.

Tada su saznali za sudbinu svog ljubimca. Nedugo pošto se izgubio, Feniksa je pronašla neka dobra duša koja ga je donela u prihvatilište. Očitan je mikročip ali se utvrdilo da na adresi koja je bila upisana ne žive pravi vlasnici. Naime, oni su se u međuvremenu više puta selili i prihvatilište nije moglo da ih pronađe. Feniks je tako ostao u azilu čekajući novi dom.

iznenađenje u azilu

Naravno, Feniks je odmah preuzet i sda se ponovo nalazi u svom pravom domu. Sreći Ronija i Feniksa nema kraja. Realno, kolike su šanse bile da ova priča ima toliko srećan kraj? Ali sudbina i ljubav umeju da nam prirede neverovatne preokrete.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUROVA STVARNOST RAJSKOG MAURICIJUSA – Jedina zemlja koja primenjuje politiku UHVATI I UBIJ!
Sledeći tekstO ČEMU SE RADI? – SPASAVANJE 150 psa i mačaka iz Avganistana izazvalo bes javnosti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime