Naslovna VESTI MAČKE KAKVA HRABROST: MIŠ se suprotstavio mački u stilu „Stjuart Litl“ (Video)

KAKVA HRABROST: MIŠ se suprotstavio mački u stilu „Stjuart Litl“ (Video)

0
ovaj pravi miš

Sećate li se hrabrog miša iz crtaća „Stjuart Litl“ (Stuart Little)? Čini se da je ovaj pravi miš previše puta gledao ovaj film.

Kada je Stiven Mekdonald u trenutku dok je kuvao kafu čuo čudnu buku iz sobe otišao da pogleda o čemu se radi imao je šta da vidi. Ljubimica njegove ćerke, mačka Kijara kao da je razgovarala sa malenom krznenom lopticom. „Shvatio sam da je loptica zapravo miš i pomislio kako kod životinja ne važe pravila socijalnog dinstanciranja“- priča Mekdonald.

MACA SA POSEBNIM POTREBAMA: Udomljena, pa vraćena!

ovaj pravi miš

Miš uopšte nije delovao uplašeno, mirno je stajao ispred ogromne mačke i činilo se da gaje uzajmno poštovanje. Još veće iznenađenje predstavlja činjenica da je ovaj miš, kome su dali ime Stjuart veoma liči na miša kojeg je Kijara dovela u kuću nekoliko nedelja ranije. Mali miš je napravio nekoliko krugova oko mačke koja ga je par puta krajnje nežno potapšala šapom, a onda izašao i vratio se u baštu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

„Nadamo se da će nas Stjuart počastiti još nekom posetom u budućnosti“ – izjavio je Mekdonald. Naravno, svoje ime ovaj mali junak je dobio u čast lika iz crtaća.

ovaj pravi miš

MAČKA HEROJ: Sprečila dvogodišnje dete da se opeče na rernu (Video)

Miševi izgledaju uvek krajnje simpatično ali jedan video snimak iz Londonskog metroa pokazuje da mogu biti i prilično ratoborni. Video prikazuje ozbiljnu tuču dva miša. Razlog tuče nije naravno utvrđen, a ni kako se sve završilo. Uostalom, pogledajte ceo video pa prosudite sami.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstODANOST BEZ GRANICA: Malo Blago 3 meseca čeka vlasnika preminulog od COVID-19
Sledeći tekstUdomljeni pas postao dadilja mačićima siročićima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime