Naslovna VESTI PSI OVI PSI SU U OČAJNOM STANJU! – Niko od nadležnih ne reaguje

OVI PSI SU U OČAJNOM STANJU! – Niko od nadležnih ne reaguje

0
OVI PSI SU U OČAJNOM STANJU

Dva izmučena mešanca se nalaze u dvorištu kuće u ulici Kralja Vukašina, tačnije preko puta Umetničke škole u Nišu. Prema fotografijama koje su nam poslate i svedočenjima onih koji žele da pomognu ovim jadnicima, oni su u očajnom stanju.

Ivana Ivanović je juče na Fejsbuku objavila poziv u pomoć u kome je između ostalog navela: „Crni pas je očigledno pojeo kesu, pa mu viri i visi iz njega, dok ovom drugom visi tumor ili kila!“

OVI PSI SU U OČAJNOM STANJU

Radi se o mladim psima koji žive u krajnje nehumanim uslovima. U kući živi čovek za koga jedna druga korisnica Fejsbuka kaže da je izuzetno neprijatan u kontaktu sa onima koji žele da pomognu psima. A.R. kaže da ona starijeg psa hrani već dve godine od kada je shvatila da vlasnik ne brine o psu. Navodi da je rekao kako je vodio psa kod veterinara koji mu je objasnio da se radi o kili i „teško će da uspe operacija“.

HEROJ VELIKOG I DOBROG SRCA! – Spasao mamu i štence od smrzavanja u šumi

OVI PSI SU U OČAJNOM STANJU

Takođe joj je rekao da psa hrani manjim količinama hrane „jer ne voli da je debela“! Pored A.R. i deca iz Umetničke škole hrane ova dva psa koji verovatno zbog stalne gladi hranu uzimaju izuzetno halapljivo. Zbog toga se crni pas nedavno gotovo zadavio velikom količinom hrane koju je odjednom progutao.

BRAVO ZA SANJU, USPELA JE! – Tražila je pomoć da napravi kućicu staroj Lei

Ivana je tražila pomoć kako bi prijavila slučaj nadležnima. Saznala je da su podnete ukupno tri prijave protiv ovog vlasnika. Ona samo želi da se psi oduzmu ovako nesavesnom vlasniku, da se odvedu kod veterinara i da im se ukaže odgovarajuća pomoć. Ivana kaže: „Samo da se crnom izvadi ta kesa, a drugom proveri ta kila i možda operiše. Posle ćemo videti šta dalje.“

OVI PSI SU U OČAJNOM STANJU

Ovim psima je hitno potrebna prava nega uz siguran i miran dom. Pre toga, nadležni organi moraju jadničke oduzeti čoveku koji i sam kaže: „Uzmi je ti ako ti se ne sviđa kako je čuvam, pa je čuvaj bolje.“ Izgleda ništa lakše, ali sada su na redu državne institucije i organi. Videćemo šta će biti.

Izvor:  Facebook   Foto: Ivana Ivanović

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDRAMATIČNO! – Prodavačica NA HAUBI AUTOMOBILA pokušava da spreči krađu psa vrednog 10.000 dolara.
Sledeći tekstDRAMA U KINI – Nije istina da Kinezi pse samo jedu, već ih i spašavaju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime