Naslovna Slajder vesti OVO ĆE VAS RASTOPITI: 10 slika koje pokazuju bezuslovnu ljubav između mama...

OVO ĆE VAS RASTOPITI: 10 slika koje pokazuju bezuslovnu ljubav između mama i njihovih beba! (VIDEO)

0
ovo će vas rastopiti petface

Bez obzira gde živite, koliko godina imate i čime se bavite, jedo je sigurno: mame su najbolje! Ne samo da nas je nosila na svojim plećima, hranila nas, učila nas svemu što znamo, štitila nas od neprijatelja, grlila i ljubila da bol prođe, hrabrila i verovala u svaki naš pokušaj, ona nas voli bezuslovno, sa svim našim manama i neprilikama u koje ih neretko dovodimo.

Kao i ljudske mame, i životinjske mame su super. Pored te grabežljive strane, na vrhu ili dnu lanca ishrane, one vode brigu o svojim bebama jednako kao i ljudske mame. Iako je vaša mama sigurno promenila veiki broj pelena i učila vas da češljate kosu i perete zube, životinjske mame nude veliku količinu krzna i perja, što je za njihove bebe velika stvar. Ono što je zajedničko i ljudima i životinjama: svi volimo i cenimo naše mame. 

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Mame vas stavljaju na prvo mesto

Razmislite koliko ste obroka tokom života upropastili svojoj mami? Verovatno oko 8000. Sigurno joj je mnogo puta ponestalo vremena da jede ,jer je bila zauzeta da vas hrani ili jela ono što je ostalo od vašeg obroka. Ipak, njoj to neće smetati, jer joj je najbitnije da ste vi siti. Ona će uvek vaše potrebe staviti na prvo mesto.

ovo će vas rastopiti petface

Mame vas štite

Da li vas je ikada nasilnik iz okruženja naterao da otrčite kući, plačući svojoj majici? Vaša mama je verovatno ostavila sve što je radila i otrčala do tog mesta, suočila se sa nasilnikom i oterala ga. A ti si sve to ponosno gledao.

ovo će vas rastopiti petface

Mame vas nose okolo

Većina beba počinje da hoda između  devet i sedamnaest meseci. Do tada vas je svuda nosila mama. Da ne spominjemo, čitavu njenu trudnoću. Doduše čak i kada smo bili malo stariji, znale su da nas zabole noge. Ipak, mam nikad isu bolele.

ovo će vas rastopiti petface

Mame vam donose radost i zabavu

Tvoja mama ti donosi toliko sreće u život na bezbroj načina. Ne samo da vam pruža potpunu ljubav, obožavanje i podršku, već vam donosi jedinstvenu radost i zabavu, kao kada slušaš njenu vrisku na tvoju sestru dok sležeš ramenima u fazonu ,,nisam ja to uradio”.

ovo će vas rastopiti petface

Mame se uvek raduju našim uspesima

Od majke učiš najvažnije stvari u životu od empatije, komunikacijsih veština.. I posle bilo kog uspeha, koliko god veliki ili mali bio, vaša mam je uvek bila i uvek će biti ponosna na vas. Ona će se rradovati vašem uspehu više nego vi sami.

ovo će vas rastopiti petface

Mama priča sa vama

Nema iskrenijeg razgovora od razgovora sa majkom. Ona će uvek rado saslušati naše probleme, dešavanja tokom dana, prve ljubavi i prijateljstva. Ono što nismo podelili sa mamom kao da se nije ni desilo.

ovo će vas rastopiti petface

Mame uvek imaju želju da te poljube

Mame nam pružaju neizmernu ljubav i pažnju. One koriste svaku priliku da izmame poljupce od nas. Njihova toplina i emocionalna podrška nam upotpunjuju život. Zato svi kada smo srećni i tužni volimo da se ušuškamo kod naših mama.

ovo će vas rastopiti petface

Mame žrtvuju svoj prostor

Setite se samo koliko je puta vaša mama spavala na ivici kreveta da biste se vi mogli ušuškati u sredinu nakon lošeg sna.

ovo će vas rastopiti petface

Mame nas vole

Uprkos tome što si je čitavu noć držao budnu, što si kući doneo loše ocene, svađao se sa braćom i sestrama,  što si izašao napolje bez njene dozvole ili napravio bilo kakvu glupost, ona će te zauvek voleti najviše na svetu.

ovo će vas rastopiti petface

Ljubav između mame i bebe ne može da se plati!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS SA NAJDUŽIM JEZIKOM: Ovaj pas je oborio Ginisov rekord u dužini jezika! (VIDEO)
Sledeći tekstMUP ĆE DA ŠETA PSE GRAĐANA IZNAD 65 GODINA: Dozvoljeno je šetanje pasa od 20 sati do 21 čas, a postoje i nove mogućnosti! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime