Naslovna VESTI PSI OVO IZAZIVA SAMO VELIKI BES – Napušten, godinu dana živeo na lancu

OVO IZAZIVA SAMO VELIKI BES – Napušten, godinu dana živeo na lancu

0
ovo izaziva bes

Spasioci koji su zatekli ovog nesrećnog psa ispred napuštene kuće u mestu Ribnik u Poljskoj bili su šokirani i kao nikada pre potreseni. Pas je bio neuhranjen, dehidrirao, gotovo smrznut pun rana i krpelja.

ovo izaziva bes

Dobrovoljci organizacije Pet Patrol nisu mogli da veruju svojim očima. Međutim, ovo užasno stanje u kome se nalazio pas samo je posledica mnogo strašnije priče koju su otkrili. U razgovoru sa meštanima i komšijama saznali su da je vlasnik psa godinu dana ranije napustio kuću i za sobom ostavio psa.

SPASENI ALI I DALJE BEZ REŠENJA – Ove okice i dalje traže domove!

ovo izaziva bes

Jedina zaštita koju je ovaj pas imao bila je mala rupa u zemlji ispod jednog zida koji je pretio da se svakog časa uruši. Spasioci su stigli u poslednji čas. Kada su pokušali da psa oslobode sa lanca naišli su na još jedan problem. Lanac je bio toliko gusto upleten i umršen da nisu mogli da ga preseku. Morali su da pozovu lokalnu vatrogasnu jedinicu koja je upotrebila velike industrijske makaze kako bi presekli lanac.

ovo izaziva bes

PREDIVNO – Devojka iz Tanzanije usvojila psa iz azila u Rakovici

Tada su i vatrogasci bili svedoci neverovatno dobre prirode ovog nesrećnog psa. Dok su pokušavali da ga oslobode pas ih je sve vreme lizao po rukama i licu kako bi im pokazao zahvalnost.

ovo izaziva bes

Pas je prebačen u prihvatilište organizacije Pet Patrol-a. Dobio je ime Drops. Ustanovljeno je da je star oko deset godina. Danas se lepo oporavlja i traže mu novi dom. Lokalna polici traga za bivšim vlasnikom. Ukoliko ga pronađu suočiće se sa krivičnom prijavom za zapostavljanje i mučenje životinja.

Izvor:  wamiz.com.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVA OPREMA POMOGLA HEROJIMA – Vatrogasci spasli dva psa iz zapaljene zgrade
Sledeći tekstCRNI PANTER I PAS: Prijatelji kao iz bajke!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime