Naslovna VESTI PSI OVO JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Jednu školu u Turskoj pohađa i...

OVO JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Jednu školu u Turskoj pohađa i jedan pas! (VIDEO)

0
ovo je hit petface

Iz Turske smo navikli da nam dolaze lepe vesti o brizi ljudi prema napuštenim životinjama. Iz ove zemlje uvek nas obraduju novi načini, kreativni načini za brigu o životinjama i za njihovo zbrinjavanje i svu potrebnu negu. Međutim, ovako nešto još nismo pročitali:

Jedan pas je postao 39. učenik jedne osnovne škole u Turskoj. Njega su pronašli na groblju, a direktor škole i profesor su rešili da mu pomognu, prenosi Blic.

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Preplašeno štene odneli su u dvorište škole koju pohađa svega 38 đaka i odmah mu napravili kućicu, a kada su deca došla radosno su preuzela brigu o njemu, piše “Noob.ba”.

Findik, što znači “Lešnik”, kako su mu dali ime, tako je postao maskota škole, dobio je svoju uniformu i redovno pohađa nastavu, a deca ga puštaju i da sedi sa njima u klupi.

Nakon što su uvideli koliko deca vode računa o psu, udomljena su još dva šteneta za koja su, potreseni pričama o životinjama koje su jedva preživele horor požara u Australiji, deca rešila da se zovu Koala i Panda.

Čin odgajanja Lešnika, Koale i Pande ove mališane je naučio kako da bolje razumeju empatiju i brigu o drugom živom biću, a profesori su prezadovoljni rezulatima.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.