Naslovna VESTI PSI OVO JE ŽALOSNO: Pas tužan u azilu PUSTIO SUZU, jer ga niko...

OVO JE ŽALOSNO: Pas tužan u azilu PUSTIO SUZU, jer ga niko nije hteo! (VIDEO)

0
ovo je zalosno petface

Osoblje skloništa High Plains Humane Societi (HPHS) iz Novog Meksika oduvek je bilo posvećeno nevoljama neželjenih, napuštenih pasa sa ulice i trudila se da svakom od njih pruži pomoć.  

Svakog psa iz skloništa oni fotografišu i postavljaju na društvene mreže kako bi ih ljubitelji životinja videli, zapratili i bolje upoznali. Naravno, sve to vodi do toga da pas bude usvojen.  

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

U jednom obilasku skloništa, volonteri High Plains Humane Societi organizacije fotografisalo je jedno štene. Štene je izgledalo da je uveoma lošem psihičkom stanju. Pas je šapicom dodirivao rešetke na kavezu, stajao ze uzazid i pustio je suzu. Svi su se nadali da će ovaj pas dobiti svoj dom zauvek. Ali ne ide to tek tako lako. 

Dok je HPHS delio fotografije ovog psa na društvenim mrežama, srca ljubitelja pasa su se slomila širom sveta. Ove oči, tužan pogled i suza, sve su rekle onima koji vole pse i spasavaju životinje. Ljubitelji su bili skrhkani, ali psu je bilo najteže.

ovo je zalosno petface

Ovaj pas je na kraju udomljen i to je zapravo najbolji mogući kraj ove priče. Pas je sada u divnom okruženju, pravoj porodici koja brine o njemu i pas uživa u svakom momentu sa svojim novim vlasnicima.

Predivno je, hvala dobri ljudi! 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.