Naslovna VESTI PSI OVO JOŠ NISTE VIDELI: Pogledajte kako je majka spasila mladunče koje je...

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Pogledajte kako je majka spasila mladunče koje je upalo u kanal! (VIDEO)

0
ovo jos niste videli petface

Da su životinje veoma osećajne i da znaju za brigu o drugima svedoči i ovaj video snimak koji je tema teksta. Uvek se iznova pitamo, kada vidimo ovakve scene, koliko oni zapravo ljubavi u sebi imaju i koliko mogu biti osećajni da svu svoju ljubav podele sa onima koji su im važni.

Naime, postoji još jedna važna osobina životinja, naročito štenaca dok istražuju svet oko sebe, a to je radoznalost. Svakako im ona dosta doprinosi u razvoju svojih sposobnosti, ali neretko ih dovede i u nezgodne situacije u kojima nije baš dobro da se nađu. Često se i povrede kada preteraju u svom istraživanju, a nekada upadnu u tako nezgodnu situaciju da misle kako nema izlaza iz nje.

PROČITAJTE I:

FILMSKA PRIČA: Pas Šeri dane provodila na vratima bolnice, u kojoj je bio njen vlasnik Dimitrije!

Na ovom snimku se vidi kako je mladunče upalo u kanal i iz njega nije moglo da se izvuče. Šta god da je pokušavalo, jednostavno su zidovi bili viši. A onda je došla majka i pritekla mu u pomoć. 

Uskočila je odlučno u kanal i u zube uzela povodac kojim je bio oko vrata vezan mali pas. Poskočila je i izašla van kanala i počela silno da vuče.

Vukla je i vukla, silno i snažno sve dok se mladunče nije počelo oslanjati na zemlju. Ovo je svakako bio sjajan, herojski čin. 

Pogledajte video: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKO DA PROSLAVITE ROĐENDAN SVOG PSA: Zašto mu ne biste priredili slavlje?
Sledeći tekstCRNA LISTA: Ove životinje su NESTALE ZAUVEK sa lica Zemlje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime