Naslovna VESTI PSI OVO SU SIGURNI ZNAKOVI: 4 znaka da vas pas SIGURNO VOLI! (VIDEO)

OVO SU SIGURNI ZNAKOVI: 4 znaka da vas pas SIGURNO VOLI! (VIDEO)

0
volite svog psa petface

Uvek se pitamo da li nas voli ili je sa nama samo zato što smo mu pružili sigurnost i hranu. Mnogo je teško to sve odrediti, pre svega što je čovek sazdan od sumnje.

Ali postoje oni mali znaci, koji nam, gotovo sa sigurnošću govore da nas zasta vole.

PROČITAJTE I:

VAŠEM PSU JE DOSADNO? 6 sigurnih znakova kojima psi pokazuju da se dosađuju!

Evo tih znakova:

1. Vaš pas dolazi da se mazi s vama nakon jela. Nije misterija to da pse najčešće pokreće hrana, ali naučnik Gregori Burns kaže da ono što pas učini nakon jela predstavlja njemu nešto vrlo bitno. Stoga, ako se vaš pas odmah nakon jela poželi maziti, to znači da ste mu jako bitni. Psić iz videa nakon prvog jela uvek zahteva šetnju kako bi obavio nuždu. Ali nakon večernjeg obroka najviše voli da se ugnezditi kraj svog vlasnika i mazi s njim.

2. Da li vaš pas spava sa vama? Neki ljudi ne dozvoljavaju svojim psima spavanje u krevetu u kojima spavaju oni. Ali to je jednostavan način da prepoznate voli li vas vaš pas i je li vam lojalan. Ako ostaje s vama u krevetu svo vreme dok ste i vi u njemu, vaš vas pas obožava.

3. Da li vaš odlazak iz stana uzemirava vašeg psa? Ako je odgovor potvrdan, to nije dobar znak. To je znak anksioznosti i nepoverenja. Ako vaš pas bez problema odlazi na svoje mesto ili u boks, to je znak da vam veruje i da vas voli.

4. Raduje li vam se vaš pas kada se vratite kući? Sigurni smo da se svačiji ljubimac obraduje povratku vlasnika u dom. To je očiti znak da ste mu falili i da je jedva čekao da vas ponovno vidi.

Uz četiri način na koja možete prepoznati ljubav vašeg psa naglašavamo još jedan način na koji njegovu ljubav možete samo ojačati. Volite i vi njega, svakoga dana sve više i jače, a on će vam tu ljubav vratiti dvostruko. 

Izvor: Index.hr

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIKO SRCE VELIKOG ČOVEKA JE STALO: Nakon rušenja njegovog skloništa za mačke, Ferid je preminuo od tuge!
Sledeći tekstZLOSTAVLJAN ZATO ŠTO JE LAJAO: Tinejdžerka je vezala njušku psu da bi ga UĆUTKALA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime