Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kompletna transformacija psa sa ozbiljnim kožnim oboljenjem

Kompletna transformacija psa sa ozbiljnim kožnim oboljenjem

0
ozbiljnim petface 1

Pas koji je pronađen prekriven ranama, sa ozbiljnim kožnim oboljenjem i koji je krvario, potpuno se transformisao i oporavlja se zahvaljujući nezi Britanskog kraljevskog društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama (RSPCA).

ozbiljnim petfaceBordoška doga Zevs pronađena je kako luta u oblasti velškog grada Njuporta u užasnom zdravstvenom stanju. Međutim, zahvaljujući ljubavi i brizi koja mu je pružena u RSPCA životinjskom centru u Njuportu, njegov život je potpuno preokrenut i sreća mu se osmehnula.

Zevsovo zdravstveno stranje se dramatično popravilo tako što je povratio izgubljenu težinu i tako što mu se koža oporavila znatno.

Pročitajte još: FORTAN CERVICO: Za jak imunitet vašeg ljubimca!

– Zevs je bio izuzetno mršav i imao je neverovatno lošu infekciju kože kada je bio pronađen. Takođe je bio nervozan i nije verovao ljudima, izjavila je supervizorka prihvatilišta Samanta Ričmond.

Nakon što je prošao kroz veterinarske preglede i pošto su mu prepisani potrebni lekovi, Zevs – koji ima oko dve godine – na putu je ka oporavku.

ozbiljnim petface– On je predivan i počinje da pokazuje svoju divnu ličnost. Još ima probleme sa kožom i stanje može da mu se pojača, ukoliko bude izložen stresu. To je nešto sa čim će morati uvek da živi i čega će novi vlasnik morati da bude svestan, rekla je Samanta.

Supervizorka prihvatilišta je dodala da sada ima dva kupanja nedeljno, a da je prethodno imao četiri kupanja, kao i da i dalje prima lekove za kožu i ima redovne veterinarske preglede.

Pročitajte još: OD OČAJA DO SJAJA: Ovaj neuhranjeni pas je bio na ivici smrti, a spašen je u poslednjem trenutku!

– Zevs će biti divan porodični ljubimac i biće lojalan pas. Voli društvo ljudi i uvek želi da bude pored vas. Obožava da se igra sa igračkama, tako da ukoliko bilo ko želi da donira velike igračke, verujemo da će biti oduševljen, saopštila je asistentkinja u prihvatilištu Rejčel O’ Hegan.

Naša preporuka za sve pse koji imaju kožna oboljenja jeste CERVICO brenda Fortan. Ovaj preparat je koristan u lečenju ekcema, svraba, dermatitisa, oštećenja dlake i kože, zahvaljujući biotinu, koji je osnovna komponenta ovog preparata.

ozbiljnim petfacePored toga, CERVICO utiče i na rast i kvalitet dlake, a pošto se ne sintetiše iz hrane kod pasa i mačaka, mora se unositi veštačkim putem.

Vodite računa o zdravlju kože vašeg ljubimca i dopustite Fortanu da Vam pomogne u tome!

Prethodni tekstNOVI DOKAZI: Psi mogu da nanjuše trudnoću!
Sledeći tekstNATAŠA BEKVALAC: Primorana sam da poklonim kucu nekome – želite je?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime