Naslovna VESTI PSI BEZ PREDRASUDA: Pitbul Ozi brine o leglu mačića

BEZ PREDRASUDA: Pitbul Ozi brine o leglu mačića

0
ozi petface

Ovo je Ozi, pitbul koji obožava mačiće. Usvojen je pre tri godine, svašta je proživeo u životu, ali ono što je najviše želeo bilo je leglo mačića koje će nesebično voleti. San mu se ispunio! 🙂

Ozi živi sa svojom porodicom koju čine dvoje odraslih, troje dece i mačka Norm. Ozijev odnos sa decom je nešto zaista posebno, dok mačak Norm i nije preterano zainteresovan za društvo.

Pročitajte još: BOGATI, A SKROMNI: POZNATI PAR udomio pitbulicu, Tinu!

ozi petface

Ozi je, međutim, toliko društven, da trči u zagrljaj svakom detetu na koje naiđe, želeći zagrljaje i poljupce. 🙂 Krug prijatelja se, ipak, proširio… voljom vlasnika koji su rešili da usvoje mačku iz komšiluka koja je čekala mačiće. Od tada, ovaj pitbul je u raju!

Pročitajte još: Spasena ženka pitbula koja se starala o više od 20 mačića

Ujka Ozi, kako ga zovu, brine o mačićima, kao da su njegovi. Na svaki njihov mjauk potrči ka njima. Mačka Vini, majka mačića, verovatno uživa u tome što ima ovako divnu podršku i dobrog bejbistera.

ozi petface

Međutim, postavlja se pitanje šta će biti sa ovom ljubavlju kada mačići budu udomljeni? Četiri mačeta će biti usvojena, čim budu dovoljno stari. Vini i jedna od bebica će ostati, tako da će Ozi i dalje biti dobra bejbisiterka.

BRAVO OZIIII! 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.